Haberler

Denizli'den Kısa Kısa

Acıpayam Kaymakamlığı tarafından düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.

Acıpayam Kaymakamlığı tarafından düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.

Final maçında Kelekçi spor'u 3-1 yenen Acıpayam Kız Meslek Lisesi'nin birinci olduğu turnuvada üçüncülüğü Yazır spor elde etti.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, turnuvaya katılan ve derece alan takımları kutlayarak, "Bu tür spor ve sosyal etkinliklerin yapılmasından mutluluk duyuyoruz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve tüm takımlara teşekkür ederim" dedi.

Tiyatro gösterisi

Turgut Özakman'ın yazdığı ve Acıpayam Osman Manisalı İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ercan Çal'ın yönettiği "Deli Bayram" isimli tiyatro oyunu Acıpayam Talip Özkan Sanat Merkezi'nde sahnelendi.

"Yaza merhaba" etkinliği

Acıpayam Engelliler Derneği'nin Acıpayam Belediyesi işbirliği ile dernek binası bahçesinde "Yaza Merhaba" etkinliği düzenlendi.

Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar, canlı müzik eşliğinde eğlenen davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Belediyeye yeni birimler

Acıpayam Belediyesi'nde yeni oluşturulan destek hizmetleri, insan kaynakları, imar işleri, fen işleri ve mali hizmetler müdürlükleri belediye binasının  2. katında hizmet vermeye başladı. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Acıpayam Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title