Haberler

Denizli'de Trafik Kazası: 7 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri- Kazanın meydana geldiği yerden detaylar- Polis ekiplerinin inceleme yapması- Ali Acar'ın açıklaması- Kavun yüklü kamyon- Devrilen otomobil Denizli'de trafik kazası: 7 yaralı- Denizli'de meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı- Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı-Kazayı merak eden kişinin yol ortasına bıraktığı otomobiline, kavun yüklü kamyonun çarpması sonucu maddi hasar oluştu Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri- Kazanın meydana geldiği yerden detaylar- Polis ekiplerinin inceleme yapması- Ali Acar'ın açıklaması- Kavun yüklü kamyon- Devrilen otomobil Denizli'de trafik kazası: 7 yaralı- Denizli'de meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı- Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı-Kazayı merak eden kişinin yol ortasına bıraktığı otomobiline, kavun yüklü kamyonun çarpması sonucu maddi hasar oluştu Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Esin Eyip (42) idaresindeki 20 AJJ 07 plakalı kamyonet, Gültepe Mahallesi Çiğdem Caddesi ile 4559 sokak kesişimindeki kontrolsüz kavşakta önce İlker Atik'in (39) kullandığı 20 ET 639 plakalı minibüsle daha sonrada Ahmet Kebude yönetimindeki 20 AVD 26 plakalı kamyonetle çarpıştı. Minibüsün bir bahçe duvarına çarparak durabildiği kazada, her üç araç sürücüsü ile minibüs içinde bulunan 3 kişi yaralandı.Olay yerine sevk edilen 112 Acil Yardım ekiplerince yaralılar kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.- Kaza anı güvenlik kamerasındaKaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülere, kamyonet sürücüsünün ara sokaktan caddeye kontrolsüz çıkması ve caddeden ilerleyen bir minibüs ve kamyonete çarpması ve daha sonrasında kazaya müdahale etmeye çalışan vatandaşların olay yerine koşması yer alıyor.- Kazaya bakmaya gitti, otomobiline kamyon çarptıÖte yandan kazayı gören Ali Acar, yönetimindeki 03 FV 517 plakalı otomobilini, 4559 sokağa park ederek, kazaya bakmaya gitti.Bu sırada caddede ilerleyen Murat Karataş'ın (67) kullandığı 07 Z 3494 plakalı kavun yüklü kamyonun kasasının, park halindeki otomobilin üzerine aninden açılması sonucunda otomobil devrildi.Otomobilinin kazaya karıştığını öğrenerek şaşkınlık yaşayan Ali Acar gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yoldan geçerken kazayı görüp merak ettim. Aracımı park edip kazaya bakmaya gittim. Sonrasında ise aracımın kazaya karıştığını görünce de şaşkına döndüm. Tek tesellim ise kazanın maddi hasarlı olması" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Gültepe Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title