Haberler

Son dakika haberi: Taksi refüjdeki ağaca çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre DENİZLİ'nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan taksinin refüjdeki ağaca çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

DENİZLİ'nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan taksinin refüjdeki ağaca çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Denizli- Antalya yolu Acıpayam ilçesi yakınlarında meydana geldi. Yusuf Göçmen (33) yönetimindeki 09 T 2063 plakalı taksi, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüjdeki ağaca çarptı. Kazada, sürücü Göçmen ile araçta bulunan yolcular Aslı Koç (28) ile Pınar Dağcı (22), yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerince Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Koç ile Dağcı doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Taksi sürücüsü Göçmen'in ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.Ticari taksinin Aydın'ın Nazilli ilçesindeki bir taksi durağına ait olduğu ve yolcuların Antalya'ya doğru gitmek üzere akşam saatlerinde yolca çıktıkları öğrenildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Acıpayam Denizli Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title