Haberler

Denizli'de Operasyon

Denizli'de, Uyuşturucu Madde, Ruhsatsız Silahlar ve Tarihi Eserler Ele Geçirildi.

Denizli'de, uyuşturucu madde, ruhsatsız silahlar ve tarihi eserler ele geçirildi.

Denizli İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, Güney İlçesinde oturan S.A. ve M.A. isimli şahısların elinde uyuşturucu madde bulunduğu ve satmak için müşteri aradıklarını tespit etti. Şahısların ev, samanlık ve evin çatı katında yapılan aramada 32 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirdi. M.A. adlı şahsa ait samanların içinde ise 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 fişek, bir kuru sıkı tabanca, bir elektroşok aleti, 2 kelepçe, çeşitli dönemlere ait 21 bronz sikke, 3 bronz obje, bir haç şeklinde kolye, bir

toprak testi ve bir adet mühür şeklinde yüzük ele geçirildi. Olayla ilgili S.A., M.A. ve E.B. adlı şahıslar gözaltına alındı. M.A. ve E.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.A. serbest bırakıldı.

Honaz İlçesinde ise, İ.K. isimli şahsın evinde uyuşturucu madde bulunduğu ve satmak için müşteri aradığı haberi alındı. Evde yapılan aramada çarşafa sarılı 2 bin 680 gram, şahıs üzerinde içime hazır sigara şeklinde sarılmış 15 gram olmak üzere toplam 2 bin 695 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. İ.K. ve eşi G.K. gözaltına alındı. İ.K. mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi, eşi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(AV-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title