Haberler

Denizli'de Off-Road Yarışı

Merkezefendi ilçesindeki 2. Mahalli Off-Road yarışlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Merkezefendi ilçesindeki 2. Mahalli Off-Road yarışlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Saruhanlı Mahallesi'ndeki Off-Road pistinde düzenlenen yarışlar, Denizli Doğa ve Off Road Kulübü (DENDOFF) ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunun (TOSFED) desteğiyle gerçekleştirildi.

Ordu, Giresun, Ankara, Muğla, İzmir ve Denizli'den 20 aracın katıldığı yarışta katılımcılar bin 900 metrelik pistte zorlu etapları aşmak için mücadele etti. Yarış boyunca bazı araçlar kazalar nedeniyle yarış dışı kaldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yarışların yapıldığı pistte yaptığı konuşmada, tüm pilotlara başarılar diledi.

Türkiye'nin en büyük Off-Road pistine sahip olduklarını belirten Subaşıoğlu, şöyle konuştu:

"Birinci lige çıkmak için Merkezefendi Belediyesinin Off-Road yarışlarını TOSFED'in yarış takvimine aldırabilmek için düzenlemiş olduğumuz bu organizasyon bizim için çok önemli. Merkezefendi Belediyesi bu organizasyonla bugün bir not alacak. Bu notun iyi olması durumunda 2018'den itibaren Merkezefendi Off-Road Yarışları TOSFED'in birinci ligine çıkmış olacak."

Kaynak: AA / Spor

Saruhanlı Türkiye Denizli Ordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title