Haberler

Denizli'de Off-road Heyecanı

Denizli'de Off-road heyecanıDenizli'nin Merkezefendi ilçesinde Belediye'nin organize ettiği DENDOFF 2. Mahalli Off Road yarışları bugün yapılan yarışlarla tamamlandı.

Denizli'de Off-road heyecanı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Belediye'nin organize ettiği DENDOFF 2. Mahalli Off Road yarışları bugün yapılan yarışlarla tamamlandı. Türkiye'nin çeşitli noktalarından 22 pilotun start aldığı yarışlarda heyecan doruk noktaya ulaştı. Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'nin organize ettiği 'Dendoff 2. Mahalli Yarışları' Saruhan Mahallesi'ndeki off-road pistinde yapıldı. Denizli Doğa ve Off Road Kulübü (DENDOFF) ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun(TOSFED) destek verdiği yarışlara Ordu, Giresun, Ankara, Muğla ve Denizli'den toplam 22 pilot ve 20 araç katıldı. Dün (Cumartesi) orman yarışlarının düzenlendiği yarışlarda bugün final heyecanı yaşandı. Yarışları startını AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu verdi. S1, S2, S3 ve S4 olmak üzere 4 klasmanda yapılan yarışlarda, araçlar belirlenen noktalardan geçerek etabı ez az hatayla ve en kısa sürede tamamlamaya çalıştı. Bazı pilotlar engel noktalarından geçmekte zorluk yaşarken bazı pilotlarda kaza yaptı. Pilotların mücadelesi izleyenlerini nefesini keserken, vatandaşlar ve protokol üyeleri zaman zaman araçların sıçrattığı çamurun aziliğine uğradı.

HEDEF YARIŞ TAKVİMİNE GİRMEK

Mekezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yarışlara verilen molada yaptığı konuşmada, amaçlarının 2018 yılında TOSFED'in resmi yarış takviminde yer almak olduğunu belirtti. Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak geçen yıl Türkiye'nin en uzun off road pistini hizmete açtıklarını hatırlatıp, Bugün Merkezefendi Belediyesi olarak off road yarışlarında TOSFED'in yarış takvimine girebilmek için ilk mahalli yarışımızı, ilk resmi yarışımızı düzenlemiş bulunuyoruz. Bu organizasyon bizim için çok önemli. Merkezefendi Belediyesi bu organizasyonla ilgili bugün bir not alacak. Bu notun iyi olması durumunda 2018'den itibaren Merkezefendi off road yarışları TOSFED'in birinci ligine çıkmış olacak dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Muhammet Subaşıoğlu Denizli Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title