Haberler

Denizli'de Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu

Denizli’de kaçak elektronik sigara üretiminde kullanılan 9 bin 158 tane aparat ile 168 litre 975 mililitre elektronik sigara üretiminde kullanılan likit ve aroması ele geçirdi.

Denizli'de kaçak elektronik sigara üretiminde kullanılan 9 bin 158 tane aparat ile 168 litre 975 mililitre elektronik sigara üretiminde kullanılan likit ve aroması ele geçirdi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele görevlileri il merkezinde bulunan iki ayrı adreste kaçak elektronik sigara ve malzemelerinin bulunduğu ihbarını aldı. Adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen görevliler, kaçak elektronik sigara, elektronik sigara likiti ve elektronik sigara likiti üretiminde kullanılan aparatlar olmak üzere 9 bin 158 tane kaçak eşya ve 168 litre 975 mililitre elektronik sigara üretiminde kullanılan likit ve aroma sıvısı ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında ise Kaçakçılık Kanunu'na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Denizli 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title