Haberler

Denizli'de İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, iş arayan birçok vatandaşın yanında eleman arayan birçok firmanın da bulunduğunu, buna rağmen istihdamda bir çarpıklık olduğunu kaydetti.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, iş arayan birçok vatandaşın yanında eleman arayan birçok firmanın da bulunduğunu, buna rağmen istihdamda bir çarpıklık olduğunu kaydetti.

Vali Erkmen, Valilik toplantı salonunda gerçekleşen Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına başkanlık etti.

Vali Erkmen, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"İşsizlik konusunda işin bir görünen yüzü, bir de görünmeyen yüzü var. Çeşitli yerlerde 'işsizim' diyen pek çok arkadaş görüyoruz. Ama buna mukabil her gün mahalli gazeteleri açtığımız zaman 'eleman alınacaktır' diyen pek çok ilanlara rastlıyoruz. En son açtığımız Toplum Yararına Çalışma Programı'nın yüzde 50'sine bile müracaat olmadı. Yani bu işte bir çarpıklık var. İş arayan birçok vatandaşın yanında eleman arayan birçok firma da var. "

İŞKUR İl Müdürü Mevlüt Akman da, yaptıkları çalışmalar ile İşgücü Eğitim Faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, üniversite, odalar, işçi ve işveren temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yetkililerinden oluşan kurul üyeleri katıldı.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title