Haberler

Denizli'de Gaz Sıkışması Sonucu Patlama

Denizli'de, Bir Apartmanın 3'üncü Katındaki Dairede, İlk Belirlemelere Göre, Bahçeye Kurulan Lpg Tankerinden Evin İçine Giden Borulardan Sızan Gaz Sıkışıp Bomba Gibi Patladı. Patlamayla Birlikte Çıkan Yangında 4 Yaşındaki Bir Kız Çocuğu Hafif Yaralandı.

Dün de bir evin banyosundaki tüpten sızan gazın sıkışıp patlaması sonucu 18 yaşındaki bir genç yaralanmıştı.Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Başkarcı Beldesi Aşağı Mahalle 1045 Sokak 35 numaralı evde meydana geldi. Akaryakıt İstasyonu sahibi İsmail Yanar'a ait 2 katlı evin birinci katında, Şuheda Yanar ve 4 yaşındaki kızı Zeynep Sude Yanar'ın evde bulunduğu sırada büyük bir patlamayla birlikte yangın çıktı. Patlamanın etkisiyle evin tüm pencereli kırılarak etrafa saçıldı, duvarlarında da yarıklar oluştu. Binanın çevresindeki binalarda da sarsıntı meydana geldi. Olayda annesiyle birlikte yerde uyuduğu öğrenilen küçük bir kız çocuğu hafif yaralandı. Patlamayla birlikte yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve jandarmaya bildirdi. Anne Şuheda Yanar'ın evden çıkardığı kızı, sağlık ekipleri tarafından ambulansla kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin ilk belirlemesine göre, patlamanın bahçeye kurulan LPG tankerinden evin içine giden borulardan sızan gazın sıkışması sonucu meydana geldiği kaydedildi. Patlamanın sebebi araştırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

DüN DE BİR TüP PATLADI

üçler Mahallesi Umutkent 2 Evleri 18'inci Blok'un 3'üncü katındaki evde, banyoda bulunan tüp, dün saat 14.30 sıralarında sızan gazın sıkışması sonucu patladı. Patlamada yaralanan üniversite sınavına hazırlandığındaki 18 yaşındaki Yonca Tekin, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Ramazan çETİN/ DENİZLİ, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title