Haberler

Denizli'de Galatasaray Coşkusu

Turkcell Süper Lig'in 33. Haftasında Galatasaray'ın Sivasspor'u Deplasmanda 5-3 Yenerek Son Haftaya En Yakın Rakibi Fenerbahçe'nin 3 Puan Önünde Girmesi, Denizli'deki Sarı-kırmızılı Taraftarları Sokağa Döktü.

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray'ın Sivasspor'u deplasmanda 5-3 yenerek son haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde girmesi, Denizli'deki Sarı-kırmızılı taraftarları sokağa döktü.

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yolundaki rakibi Sivasspor'u deplasmanda Arda (3), Ayhan ve Hakan Şükür'ün golleriyle 5-3 yenerek puanını 76'ya çıkaran ve en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki 3 puanlık farkı koruyan Galatasaray'ın bu zaferi, tüm yurtta olduğu gibi Denizli'de de coşkuyla kutlandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sokaklara dökülen Galatasaraylı taraftarlar, Delikliçınar Meydanı Denizli Belediyesi önünde toplanarak, ellerinde bayraklarla takımları lehine tezahüratlar yaptı. Polisin güvenlik önlemleri aldığı kutlamalarda Lise Caddesi'nin bir bölümünü trafiğe kapatan Sarı-kırmızılı taraftarlar, yoldan geçen bazı otomobilleri de dakikalarca salladılar. Polisin araç trafiğini açmak istemesiyle zaman zaman gergin anlar yaşanırken, taraftarlarla polis arasında tartışmalar yaşandı. Bazı taraftarların arkadaşlarını uzaklaştırması ile tartışmalar büyümeden önlenirken, birçok taraftar da araçlarıyla trafiğe çıkarak galibiyet sevincini kutladı.

Delikliçınar Meydanı'ndaki tezahüratların ardından taraftarlar, Lise Caddesi'nden Kıbrıs Şehitler Caddesi yol ayırımına kadar yürüyerek kutlamalarını sürdürdü.

(AV-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

title