Haberler

Denizli'de Fakir ve Muhtaç Öğrenciler İçin Kermes Açıldı

Denizli'de Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği tarafından kermes açıldı.

Vali Abdülkadir Demir, kermesin açılışında yaptığı konuşmada, kentte hayır hizmetlerinin birbiri ardına geldiğini, caddelerde her köşe başında bir kermesin görüldüğünü söyledi.

Denizli'de hayırda herkesin yarıştığını vurgulayan Demir, "Burada yapılan her katkı, gelecekte yetişecek gençlerimizi hazırlamak için yapılıyor. Bu işin görünmeyen tarafı. Binayı yaparsınız, herkes görür, ama bir genci, öğrenciyi yetiştirmek seneler alır. On sene, 20 sene uğraşırsınız o genç bir yere gelir.  Eğer onu iyi yetiştirirseniz, gözünüz arkada kalmaz, geleceğinizden endişeniz olmaz" dedi.

Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci de kentte sivil toplum örgütlerinin pek çok hayır etkinliği düzenlediğini, belediye olarak da bunlara ellerinden geldiği kadar destek verdiklerini kaydetti.

Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Gonca ise kermesi "Hayır Çarşısı" olarak isimlendirdiklerini belirterek, "Bu organizasyondan elde edilecek gelir mutlaka hayır için harcanacaktır. Zira derneğimiz vasıtasıyla yüzlerce fakir ailenin binlerce ferdine gıda, giyim, yakacak ve diğer ihtiyaçları için yardım yapılacaktır. Yurtlarda barınan öğrencilerin temel eğitimden ortaöğretime ve üniversiteye kadar tahsil görmelerine yardımcı olunacaktır" diye konuştu.

Yenişehir'de gıda, giyim, yiyecek, ev tekstili, ayakkabı, şarküteri, manav, oyuncak, oyun parkı gibi yaklaşık 40 stant bulunan kermes, 16 Haziran'a kadar açık kalacak. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title