Haberler

Esnafın Astığı, "İranlı, Suriyeli, Afgan Müşteri Dayak Yer" Afişi Tepki Topladı

Güncelleme:

Denizli'de bir esnafın dükkanının camına astığı, "İran, Suriye, Afgan müşteri bu dükkâna giremez, alışveriş yapamaz, girerse dayak yer." yazılı afiş tepkilere neden oldu.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Çınar mevkiine yakın bir tostçu, dükkanının camına ayrımcılık ve tehdit içeren afişler astı. İranlı, Suriyeli, Afgan müşterilere yönelik tehdit ve şiddet içeren afiş sosyal medyada çok sayıda tepki topladı.

AYRIMCILIK VE TEHDİT İÇEREN AFİŞİ DÜKKANININ CAMINA ASTI

Esnaf dükkan girişine astırdığı afişte" İran, Suriye, Afgan müşteri bu dükkana giremez, alışveriş yapamaz, girerse dayak yer" ifadeleri yer aldı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler büyük tepki topladı.

"FARKLI İLÇELERDE DE BENZER GÖRÜNTÜLERE RASTLADIM"

Söz konusu fotoğraf, Denizli'de yaşayan bir göçmen sayesinde kamuoyuna yansıdı. İsmi açıklanmayan kişi, Sarayköy, Karşıyaka, Kale ilçesi ve şehir merkezinde de benzer görüntülere rastladığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Denizli Suriye İran 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (407)

Referandum istiyoruz:

Bu ülkeyi yönetenler Türk milletini Ve Ülkesini Mozaik Topluma döndürmek istiyor. Hrrkesin fikri alinsin .. Referandum olmasi sart ! Yoksa ic kargasa cikar ve bu hic kimsenin cikarina olmaz..

127
6
yanıtYanıtla
gakkoş:

ruhsatsız dükkan açıyor ses çıkartan yok. sen vergini geciktir hemen tepene biniyorlar hırsızlık ediyorlar parkta orda burda nargile içmekten başka ülke yararına yaptıkları hiçbişey yok. sağlıktan parasız yararlanıyorlar biz GSS primi ödemek zorunda kalıyoruz maaş alırken bile ptt de suri suri diye öne geçmeye çalışıyorlar. benim akrabam bunlar için idlib de çatışıyor ben bunları istemediğim için ırkçı mı oluyorum. adalet mi bu?

110
2
yanıtYanıtla
Ali:

Helal

yanıt16
yanıt2
KARA KUTU:

lan mal babanin hayrina sana gelip hizmetcilikmi etsinler, hadi ordan benim gördügüm suriyeliler nerde is buldularsa calistilar. SUNUDA BIL! HER KES SENIN GIBI BARBAR, OLAMAZ ÖLDÜRÜCEGIM VEYA ÖLECEGIME KACARIM DAHA IYI.

yanıt1
yanıt3
Bozkurt:

Karakutu denilwn zerzevat Kaçmak senin gibi bi yerinden korkanların işi işte. Düzgün dursalar kime tepki gösterilir ki? Zerre üzülmem gitseler sende onlarla gitsen farketmez

yanıt1
yanıt0
GO HOME SURİYELİ:

BENİM ARKADAŞIM AKRABAM ASKERİM BUNLAR İÇİN SAVAŞICAK BUNLAR NARGİLE İÇİCEK SERSERİ MAYIN GİBİ DOLAŞACAK BUNLARI KENDİ ÜLKELERİ İÇİN SAVAŞANLARIN YANINDA GÖRMEK İSTEDİĞİM ÜLKEMDE İSTEMEDİĞİM İÇİN IRKÇI MI OLUYORUM. NERDE KAFASI ÇALIŞMAYAN POSASI ÇIKMIŞ İŞE YARAMAZ VARSA BİZE KALDI İŞE YARAYANLARI AVRUPA ALDI BENİM ÜLKEMDEKİ ZATEN BANA YETİYO BUNLARI NAPICAM BEN. GİTSİNLER ÜLKELERİ İNİ SAVAŞSINLAR

89
7
yanıtYanıtla
Yol yordam:

Göçmen politikasını eleştirmek, mültecilerin sınır dışı edilmelerini talep etmek haktır elbette ama böyle bir üslup, böyle bir uygulama ile değil. Bu yapılan ırkçılık kelimesini eksiksiz olarak tanımlıyor.

12
83
yanıtYanıtla
patagonyalı:

Açıkça suç işleniyor belediyenin çalışma ruhsatını iptal etmesi gerek bu kabul edilemez aynısını avrupada Türk''lere yapıldığını düşünün kesinlikle yakalanması lazım bu kafatascı şahsın.

12
80
yanıtYanıtla
odtü lü:

bunların gelmesine kalmasına gitmemesine sebep olan kim varsa hakkım geçmişse haram olsun. bunlar bu ülkede saçında jöle ile sağda solda keyif çatıyor işsiz güçsüz oturup nargile içiyor çocuk doğurup çoğalıyorken hırsızlık edip herkese sarkıyorken benim askerim bunlar için şehit oluyorken ben nasıl bunları ülkemde isteyebilirim. gitsin ülkesi için savaşsın bizim başımıza gelse görmezden gelirler benim din kardeşim falan değiller bildiğin cahil işsiz güçsüz kesim kaldı burda

88
3
yanıtYanıtla
Dekor:

Sonuna kadar katılıyorum

yanıt15
yanıt1
Tüm 407 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title