Haberler

Çekirdek Parasını Ödemeyen Dolandırıcılara 'Çıtır' Operasyonu

Güncelleme:

Denizli'de üreticilerden topladıkları çekirdeklerin parasını ödemeyen ve zorla senet imzalatan dolandırıcılara, jandarma tarafından 'çıtır' operasyonu düzenledi. Operasyonda tonlarca çekirdeğe el konuldu.

Denizli'nin Honaz ilçesinde üreticilerden topladıkları çekirdeklerin parasını ödemeyen ve zorla senet imzalatarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şahıslara yönelik jandarma tarafından 'çıtır' operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda tonlarca çekirdeğe de el konuldu.

'ÇITIR' OPERASYONU İLE 10 FARKLI NOKTAYA BASKINLAR YAPILDI

Edinilen bilgilere göre operasyon, Honaz merkezli Baklan ve Bozkurt ilçelerinde gerçekleştirildi. Bölgede çekirdek alımı üzerinden yaklaşık 30 dolandırıcılık olayı yaşandığı yönünde ihbar alan jandarma tarafından operasyon yapıldı. 'Çıtır' ismi verilen operasyonda 10 farklı noktaya eş zamanlı baskınlar yapıldı.

50 TONA YAKIN ÇEKİRDEK ELE GEÇİRİLDİ

Baskınlarda, üreticilerden çekirdek alarak "parasını sonra vereceğiz" diyen ve dolandırıcılık yapan, ayrıca zorla senet imzalattığı öne sürülen 3 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda 50 tona yakın çekirdek, ruhsatsız silah ile çek ve senetler ele geçirildi. Ele geçirilen çekirdekler çuvallar içerisinde kamyonlara yüklendi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli Honaz 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (3)

HIRSIZA, DOLANDIRICIYA, GASPPÇIYA CEZA:

DOLANDIRICIYA BİŞEY OLMAZ, ONLAR Bİ YOLUNU BULUR SIYIRIRLAR VE DOLANDIRMA HIZINI İKİYE KATLAYARAK DEVAM EDERLER. . ONLARA GERKLİ CEZAYI VERECEK BABA YİĞİT YARGIÇ VAR MI BU MEMLEKETTE. . OPERASYONU YAPAN JANDARMANIN EMEĞİNE YAZIK.

5
2
yanıtYanıtla
burdurlu ahmed:

işte çiftçileri böyle sömürüyorlar devlette uyusun ancak vay ağzını burnunu kırdıklarım

5
0
yanıtYanıtla
turgay:

ne yanı dürüs adama vermesın sahdakarelar böyle yapar bıldıgın tanıdıgın esnafa ver kardeşim

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title