Haberler

Denizli'de Büyük İkramiye Çıkan Çeyrek Bileti Satan Bayi Konuştu

Milli Piyango'nun Yılbaşı Çekilişinde Büyük İkramiyetin İsabet Ettiği Çeyrek Biletlerden Birini Sattığını İddia Eden Bayi Cahit Kopuz, Talihlinin Kendisini Aradığını Belirterek, 'Fakir Bir İşçi Olduğunu, Beni Ziyaret Edeceğini Söyledi' Dedi. Kopuz, İkramiyenin Büyük Olasılıkla Veresiye Sattığı Biletlerden Birine Çıktığını Söyledi.

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyetin isabet ettiği çeyrek biletlerden birini sattığını iddia eden bayi Cahit Kopuz, talihlinin kendisini aradığını belirterek, ''Fakir bir işçi olduğunu, beni ziyaret edeceğini söyledi'' dedi. Kopuz, ikramiyenin büyük olasılıkla veresiye sattığı biletlerden birine çıktığını söyledi.

Halk Caddesi'ndeki 20010345 numaralı Milli Piyango Bayii 54 yaşındaki Cahit Kopuz, 20 milyon YTL'lik büyük ikramiyenin isabet ettiği 5503833 numaralı biletlerden birini kendisinin sattığını söyledi. Kopuz, çeyrek biletiyle 5 milyon YTL kazanan talihlinin kendisini aradığını belirterek, ''Fakir ve işçi olduğunu söyledi. Çok mutlu oldum. Perşembe gününe kadar ortaya çıkmayacağını, beni de ziyaret edeceğini söyledi'' dedi.

BAYİLİĞİ YENİ ALMIŞ

Talihlinin telefonda isim vermediğini kaydeden Kopuz, iddia bayisi olduğunu, Milli Piyango bayiliğini de bir ay önce aldığını belirterek, ''Büyük ikramiye büyük olasılıkla fabrikada çalışan bir işçiye çıktı. Yeni bayi olduğumuzdan elimizde bilet kalacak diye korktum ve bazı fabrikalara 100- 200 adet bileti veresiye gönderdim. Fabrikalardaki müdürler, işçiler maaş aldığında biletlerin parasını toplu halde ödeyeceklerini söylemişti. Büyük olasılıkla talihli fabrika işçisi. Üstelik aldığı bilet veresiye alınan bilet olabilir'' diye konuştu.

Biletlerden Rize'deki bir tanıdığına da gönderdiğini ve bunlardan birine de 200 bin YTL ikramiye isabet ettiğini öğrendiğini sözlerine ekleyen Cahit Kopuz, ''Büyük ikramiyenin isabet ettiği bileti sattığım için çok mutluyum. Talihlinin kısa zamanda beni ziyaret etmesini bekliyorum. Zaten telefonda da ziyaret edeceğine dair söz verdi'' dedi. Kopuz, iş yerinin ön camına da, 'Büyük ikramiyeyi tutturan 5503833 numaralı bileti biz sattık' yazısını astı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title