Haberler

Denizli'de bir gün arayla 2 kuzeni bıçakladı, olaya çok sayıda polis müdahale etti

Güncelleme:

Denizli'de bir gün arayla 2 kuzeni bıçakladı, olaya çok sayıda polis müdahale etti Denizli'de yaşanan bıçaklı kavgaya çevik kuvvet müdahale etti Denizli'de bir şahıs kavga ettiği kuzenleri bir gün arayla bıçakladı.

Denizli'de bir gün arayla 2 kuzeni bıçakladı, olaya çok sayıda polis müdahale etti

Denizli'de yaşanan bıçaklı kavgaya çevik kuvvet müdahale etti

DENİZLİ - Denizli'de bir şahıs kavga ettiği kuzenleri bir gün arayla bıçakladı. Yaşanan olaylara aile üyeleri de dahil olunca kavgaya çevik kuvvet ekibi müdahale etti. Kuzenlerden birini dün bıçaklayan şahıs bu gece ise diğer kuzeni döner bıçağı ile yaralayarak kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.

Olay, Merkezefendi ilçesi Alpaslan Mahallesi 5505 sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Burhan Ç., ve Hasan T., arasında yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüşünce Burhan Ç., Hasan T.'yi bacağından bıçaklayarak kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Hasan T., tedavisinin ardından taburcu edildi.

Bugün akşam saatlerinde yaraladığı kişinin evinin önüne gelen Burhan Ç., ile arkadaşları Hasan T.'nin ailesi ile tartışmaya başladı. Burada yaşanan tartışmada bir anda kavgaya dönüşünce Burhan Ç., yanında getirdiği döner bıçağı ile bu defa Hasan T.'nin kuzeni olan Yusuf T.'ye saldırarak elinden yaralayarak kaçtı. Sonrasında ise aile üyeleri sokağa çıkarak taşkınlık yapmaya başlayınca bölgeye sevk edilen polis ekipleri kalabalığı sakinleştirmek için müdahalede bulundu. Ancak öfkeli aile üyeleri sakinleşmeyince bu defa devreye çevik kuvvet girdi. Olay yerine gelen çevik kuvvet kalabalığı sakinleştirerek evlerine girmeleri konusunda ikna etti.

Kuzenleri bir gün arayla bıçaklayan şahıs fazla kaçamadı

Olayda elinden yaralanan Yusuf T., ise ambulans ile diğer kuzeni gibi Denizli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Dün yaşanan bıçaklama olayından sonra kaçan Burhan Ç.'nin bu gece gerçekleştirdiği olaydan sonraki kaçışı ise fazla uzun sürmedi. Şahsı yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri kuzenleri bir gün arayla bıçaklayıp kaçan Burhan Ç.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Burhan Ç.'nin olayı neden gerçekleştirdiği konusunda net bir bilgiye ulaşılamazken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title