Haberler

Denizli'de Bağbaşı Yaylası'nda Kar Keyfi

DENİZLİ'de hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle Bağbaşı Yaylası'nda kartpostallık görüntüler oluştu.

DENİZLİ'de hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle Bağbaşı Yaylası'nda kartpostallık görüntüler oluştu. Kent sakinleri, karın keyfini çıkarmak için teleferiğe binerek Bağbaşı Yaylası'na akın etti.

Bağbaşı Yaylası, kentin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte beyaza büründü. Kara hasret kalan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yaylada, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Yoğunluktan dolayı uzun kuyrukların oluştuğu teleferikle 1500 metre rakımlı yaylaya çıkanlar sevdikleriyle birlikte karın keyfini çıkardı. Denizli'de karın yağdığı ilk noktalardan biri olan Bağbaşı Yaylası'nda bol bol hatıra fotoğrafı çeken vatandaşlar, güzel bir hafta sonu geçirdiklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın kar özlemi çeken vatandaşlar için güzel bir seçenek olmaya devam ettiğini belirterek, "Denizli merkezde yine kar yağışı az olmasına rağmen, Bağbaşı Yaylamız beyaza bürünmüş durumda. Vatandaşlarımız da hafta sonunu da fırsat bilerek yaylanın beyaza bürünmüş halini görmek ve karın tadını çıkarmak için yoğun olarak ziyaret ediyor. Biz de vatandaşlarımızın bu yoğun ilgisinden oldukça memnunuz. Sadece Denizli'den değil çevre illerden de ziyarete gelen misafirlerimiz var. Vatandaşlarımızı hem karın hem de manzaranın tadını çıkarmaları için yaylamıza davet ediyorum" dedi.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Bağbaşı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title