Haberler

Denizli'de 19 Mayıs, Güvenlik Önlemleri Altında Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Denizli’de güvenlik önlemleri altında kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Denizli'de güvenlik önlemleri altında kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenleri Denizli Valiliği önünde başladı. Çelenklerin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından kortej, Denizli Valiliği'nden Çınar Meydanı'na kadar yürüdü. Polisler yol boyunca güvenlik önlemleri alırken, Çınar Meydanı da güvenlik tedbirleriyle donatıldı. Meydana giriş çıkışlar için arama noktaları belirleyen polis ekipleri, öğrencilerin korteji dışında alana girmek isteyen herkesi didik didik aradı. Özellikle çantaların içine bakan ve aramalarını büyük bir dikkatle yapan polis ekipleri çevrede de güvenlik önlemlerini üst düzeyde tuttu.

Çınar Meydanı'ndaki kutlamalara Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, siyasi parti il başkanları ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Çınar Meydanı'daki kutlamalarda karate, güreş, eskrim gibi sporlarla ilgilenen öğrenciler protokolün önünde hünerlerini sergilerken, vatandaşlar da alkışlarla 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu. Yaklaşık 1 saat süren kutlamaların ardından protokol üyeleri, spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

19 Mayıs Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title