Haberler

Denizli: 'Beşiktaş, Bu Şampiyonluğu Hak Etti'

Turkcell Süper Lig'de 2008 -2009 Sezonunu Şampiyon Olarak Tamamlayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, 'Beşiktaş, Her Birimiyle, Her Kişisiyle Bu Şampiyonluğu Hak Etti' Dedi.

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, ''Beşiktaş, her birimiyle, her kişisiyle bu şampiyonluğu hak etti'' dedi.

Denizli, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Denizli kentinin futbolculuk hayatında da kendisi için önemli bir yeri olduğunu belirterek, Genç Milli Takım'a Denizli'de seçildiğini söyledi.

Mustafa Denizli, Denizli kentinde daha önce şampiyonluk yaşayamayan büyük takımların olduğunu hatırlatarak, ''İşimiz zordu. Soru işareti olarak kalıyordu. Buraya önemli bir avantajla geldik, ama futbolda her şey mümkün. Zor bir serüveni bitirdik. Kolay değil, 18 haftada 5 tane rakibimizi ekarte ederek buraya geldik.'' dedi.

Beşiktaş'ın başarısında başkanından, yönetimine, kulübe hizmet veren tüm bireylere kadar herkesin çalışmasının bulunduğunu ifade eden Mustafa Denizli, şöyle devam etti:

''Üzüldük, sevindik, ama umutsuzluğa hiç kapılmadık. Şampiyon olabilir miydik, olamaz mıydık? Bunun muhasebesini her zaman yaptık. Kısacası Beşiktaş, her birimiyle, her kişisiyle bu şampiyonluğu hak etti. Bu kadar değerli rakiplerle mücadeleyi sürdürmek kolay değildi. Sezonu iki kupayla kapatmak daha da güzel. Bütün camiaya hayırlı olsun. Bu başarıyı getiren unsurları organize etmeye çalıştım. Genelde düşündüklerimizi uyguladık. Başarıda sizlerin tanımadığı onlarca kişinin emeği var.''

Mustafa Denizli, şampiyonluk sevincini nasıl tarif edebileceğinin sorulması üzerine, ''Attila İlhan bir şiirinde 'Ne kadınlar sevdim, zaten yoktular' der. Ben de ne mutluluklar yaşadım... İçimdekileri kelimelerle tarif etmem mümkün değil, ama muhteşem bir şey olduğunu söyleyebilirim'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title