Haberler

Denizli Belediyesi'nden Yetişkinlere Okuma-yazma Kursu

Denizli Belediyesi, Okuma Yazma Bilmeyen ya da Geliştirmek İsteyen Yetişkinlere Yönelik Ücretsiz Okuma Yazma Kursu Açtı.

Denizli Belediyesi, okuma yazma bilmeyen ya da geliştirmek isteyen yetişkinlere yönelik ücretsiz okuma yazma kursu açtı.

Denizli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün, kısa süre önce fiziki yapısı tamamlanan Sevindik Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde açtığı kursa 20 yetişkin kursiyer katılıyor. Özellikle ev hanımlarının yoğun ilgi gösterdiği kursta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün görevlendirdiği uzman eğitmenler ders veriyor. Okuma yazma kursunu katılan kursiyerler, kurs sonunda hayatlarında büyük değişiklik olacağına inandıklarını söylediler. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Oğuz, kursların 15 Ağustos'a kadar haftada 4 gün 3 saat olacak şekilde düzenlendiğini söyledi. Öğrenmenin yaşının olmadığını kaydeden Oğuz, "Denizli Belediyesi olarak eğitim konusunda tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yetişkinlerimizin de okuma yazma öğrenmeleri ya da ilerletmeleri için kurs düzenledik" dedi.

Bu arada, kursa katılmak isteyen yetişkinlerin Sevindik Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nden 2688261 nolu telefonu arayıp bilgi alabilecekleri bildirildi.

(AV-SÇ)

20.06.2007 16:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title