Haberler

Denizli Belediyesi'nden Muhtara Bilgisayar

Denizli Belediyesi, Merkezdeki 55 Mahalle Muhtarına, Bilgisayar Alarak Mahallelerindeki Sorunları İlgili Kurumlara Daha Kısa Sürede İletilmesini Sağlamayı Planlıyor.

Denizli Belediyesi, merkezdeki 55 mahalle muhtarına, bilgisayar alarak mahallelerindeki sorunları ilgili kurumlara daha kısa sürede iletilmesini sağlamayı planlıyor.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Meclis Salonu'nda muhtarlarla toplantı düzenleyerek alınan bilgisayarları muhtarlara teslim etti. Toplantıya, başkan yardımcıları ve merkezde görev yapan 55 mahalle muhtarının tamamı katıldı. Başkan Zeybekci, toplantıda demokrasinin birinci basamağının muhtarlar olduğunu belirterek yerel yönetimlerin mahalledeki sorunları tespit etmesinde muhtarlardan büyük destek alındığını söyledi. Hem belediyelerin hem de muhtarlıkların mazeret makamı değil çözüm makamı olduğuna dikkat çeken başkan Zeybekci, "Demokrasinin birinci basamağı muhtarlıklardır. Yerel yönetimlerim birinci eli de muhtarlardır. Bunun için tüm muhtarlarımızla bire bir temasa geçerek mahallerimizin neye ihtiyacı var ne eksik bunları belirliyoruz. Şuana kadar belediye başkanıyla olan yolların doğrudan açık tutmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Günümüzde zaman kıymetlidir. Ofislerinizi kısa sürelide olsa bırakamıyorsunuz. Bu ihtiyaçları, vatandaşlara mazeret olarak söylemeniz hoş olmaz. Bizler mazeret değil çözüm makamıyız. Onun için sizlerin eli ayağı olması her yere ulaşmanız özelliklede belediyeyle doğrudan bağlantı içinde olmanız için, mahalledeki hizmetlerin kayıtlarını günün gelişen koşullarına göre tutabilmeniz için bilgisayar aldık. Çok kısa sürede 55 muhtarın 55'yle her gün sizlerin istek ve taleplerini almak ve anında değerlendirmek isterim. 24 saat birbirimizin nabzını tutacağız. İnternet ortamında sorun istek ve önerilerimizi ileteceğiz" dedi. Muhtarlar, toplantıda ayrıca mahallelerindeki sorunları, görüş, istek ve önerilerini aktarma fırsatı buldu. Daha sonra alınan bilgisayarlar muhtarlara teslim edildi. Muhtarlar Odası Başkanı Sebahattin Çolak da Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'ye muhtarlar adına desteklerinden dolayı plaket verdi.

(SK-ŞT-Y)

04.02.2007 15:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title