Haberler

Denizli Belediye Meclis Üyesi İlhan İstifa Etti

Denizli Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Müjdat İlhan, baro başkanlığı seçiminde aday olmak için görevinden istifa etti.

Denizli Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Müjdat İlhan, baro başkanlığı seçiminde aday olmak için görevinden istifa etti.

Denizli Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında toplandı.

Gündem görüşmeleri öncesi söz alan İlhan, 29 Mart 2009 seçiminden bu güne mecliste CHP Grup Sözcüsü olarak görev yaptığını hatırlattı.

Baro Başkanı Adil Demir'in CHP'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından baronun mayıs ayı başında genel kurul yapma kararı aldığını bildiren İlhan, şöyle konuştu:

"Baro başkanı adayı olmaya karar verdim. Hukukun üstünlüğünün sağlanmasında barolar önemli yer tutmaktadır. Baro başkanlığına aday olurken, tüm emek ve enerjimi baro çalışmalarına harcamak ve bir meslek örgütü olan baroyu siyasi etkilerden uzak tutmak düşüncesi ile iki yıldır sürdürdüğüm meclis üyeliği görevimden istifa ediyorum. "

İstifa dilekçesini Belediye Başkanı Osman Zolan'a teslim eden Müjdat İlhan, meclis üyeleriyle de vedalaşarak salondan ayrıldı. Görevinden istifa eden Müjdat İlhan'ın yerine yedek üye Özcan Dama'nın getirileceği bildirildi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title