Haberler

Denizli Belediye Başkanı Zeybekci'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Çanakkale Zaferi'nin Türk Milletinin Kaderiyle Birlikte, Dünya Tarihinin Seyrini de Değiştiren En Önemli Olaylardan Biri Olduğunu Bildirdi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin kaderiyle birlikte, dünya tarihinin seyrini de değiştiren en önemli olaylardan biri olduğunu bildirdi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 18 Mart Şehitler Günü Anma ve Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Zeybekci, Çanakkale Savaşı'nın Türk vatanını işgal ederek Türk Milleti'ni yok etme emelleri taşıyan dönemin en güçlü devletlerine karşı verildiğini belirterek, "Çanakkale Zaferi, Türk Milleti'nin kaderiyle birlikte, dünya tarihinin seyrini de değiştiren en önemli olaylardan biridir. Bu zafer, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milleti'nin neleri başarabileceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Türk Milleti Çanakkale'de bütün yokluklara ve zorluklara karşı imkansızı başarmış, canı ve kanı pahasına çok uluslu büyük bir güce 'Dur' diyerek, bağımsızlığımızı hedef alan tehditlere geçit vermemiştir. Çanakkale'de kazanılan zafer, tüm dünyaya "Çanakkale geçilmez" gerçeğini kabul ettirmiş ve kahraman Türk milleti'nin varlığını yeniden ortaya koymuştur. Çanakkale Zaferi, askerlerine 'Taarruzu değil, ölmeyi' emreden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, vatan ve milletin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden 250 bini aşkın şehidimizin, onbinlerce gazimizin, analarımızın, bacılarımızın, topyekun Türk Milleti'nin zaferidir. Çanakkale, vatan ve millet sevgisinin, birlik ve beraberlik ruhunun, inancın ve azmin, taktik ve dehanın zaferidir" dedi. Çanakkale Zaferi'nin Türk Milleti'nin ebediyete kadar yaşaması bakımından da ayrı bir önem taşıdığını belirten Zeybekci, "Türk Milleti, tarihi boyunca sahip olduğu bu yüksek ruhu önce Çanakkale'de, sonra da milli mücadele döneminde ortaya koymuş ve bu toprakları sonsuza kadar bize vatan yapmıştır. Büyük Türk Milleti, söz konusu bu ruh ve inançla, milli mücadele yıllarında olduğu gibi tarihin her döneminde vatanın ve milletin bağımsızlığı uğrunda hiç bir taviz vermeden mücadele etmiş ve bu uğurda şehitler ve gaziler vermiştir. Bugün, bu aziz vatanda, canımızdan ve malımızdan emin olarak, Türk olmanın onuruyla, bağımsız bir hayat sürdürebilmemize imkan sağlayan tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükran duygularıyla doluyuz. Bu duygularla, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Türk Milleti'nin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi şükranla anıyor saygılarımı sunuyorum" (SK-AV-SÇ-Y) 17.03.2008 17:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
title