Haberler

Denizli Belediye Başkanı Zeybekci

Nihat Zeybekci, Başbakan Erdoğan'ın 30 Ocak Pazar Günü Gerçekleştireceği Denizli Ziyaretinde, Büyükşehir Olma Yönündeki Beklentilerine Karşılık Bulmayı Umut Ettiklerini İfade Etti

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ocak Pazar günü gerçekleştireceği Denizli ziyaretinde, büyükşehir olma yönündeki beklentilerine karşılık bulmayı umut ettiklerini ifade etti. Zeybekci, Denizli Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın 30 Ocak Pazar günü Adalet Parkı'nda saat 12.30'da düzenlenecek törenle yaklaşık 500 milyon liralık yatırımların toplu açılışını yapacağını belirtti. Başbakan Erdoğan'ın 1,5 yıl önce geldiğinde de toplu açılışlar yaptığını hatırlatan Zeybekci, 'O günden bugüne Denizli'mizin yapmış olduğu birçok eserin, vatandaşımızın kullanımına sunulan birçok eserin, Başbakan'ımızın huzurunda, onun uğurlu elleriyle resmi açılışını yapacağız' dedi.

Zeybekci, Denizli Belediyesi, Valilik, İl Özel İdaresi, Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kurumlar tarafından yapılarak hizmete sunulan bu yatırımların hepsinin övünülecek işler olduğunu ifade etti. Denizli'nin büyükşehir statüsündeki iller arasına alınması yönündeki kentin beklentilerine de değinen Zeybekci, 'Ocak-şubat ayları içerisinde resmi olarak prosedürlerin tamamlanacağı, Denizli'nin hukuki olarak 20 yıldan beri hak ettiğine inandığımız büyükşehir kimliğinin kazanması çalışmaları sürüyor. Bu pazar günü Denizli'mizin bu hakkını belki Sayın Başbakanımızın ağızından da duyarız' dedi.

Zeybekci, toplu açılış törenine Başbakan Erdoğan ile birlikte Devlet Bakanları Faruk Nafiz Özak, Selma Aliye Kavaf, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılacağını, havanın yağışlı olması ihtimaline karış törenin yapılacağı Adalet Parkı önünde bütün vatandaşlara yağmurluk dağıtılacağını kaydetti. (MUÇ-MUS-UFK-BAH) - DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title