Haberler

Denizli Basket Devleri Geçti

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde oynadığı 14 maçı da kazanan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Basketbol Süper Ligi, Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yenilmeyen tek takım unvanını elinde bulunduruyor.

Türkiye Basketbol 2. Lig ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, bu sezon parkede karşılaştığı 14 rakibini de yenmeyi başardı. Genel Menajer Çağlar Turan, Başantrenör Şahin Ateşdağlı ve Yardımcısı Evren Yenice ile sıkı bir çalışma içerisinde olan Denizli Basket, Basketbol Süper Ligi, Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yenilmeyen tek takım unvanıyla Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Galatasaray üst düzey takımları geride bıraktı.

14 maçta bin 131 sayı attı

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket çıktığı 14 müsabakada bin 131 sayı attı. 2 sayılık atışlarda 608 sayı bulan Denizli ekibi, 3 sayılık atışlarda ise 360 sayı elde ederken, serbest atışlarda ise 163 sayı buldu. Denizli temsilcisi 414 defans, 181 hücum ribaund olmak üzere toplam 595 ribaund aldı. Takımın genel asist rakamı ise 314 olarak kayıtlara geçti.

Sayı, ribaund ve blok lideri Azizcan Özdemir

Takımın sayı, ribaund ve blok lideri Azizcan Özdemir oldu. Parkeye çıktığı 14 maçta 176 sayı atan Azizcan; 110 ribaund, 11 blokla oynadı. Takıma sonradan katılan Burak Yönder ise asist sıralamasında ilk sırada yer aldı. 6 karşılaşmada forma şansı bulan Yönder, takım arkadaşlarına 25 asist yaptı. Takımın en fazla süre alan oyuncusu ise Kemal Can Aktuna oldu. 6 saat 25 dakika sahada kalan Aktuna'yı, Aziz Can Özdemir takip etti. 5 saat 46 dakika parkede kalan Özdemir'in, 5 saat 38 dakika ile Deniz Can Çevik takipçisi oldu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Merkezefendi basketbol Türkiye Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title