Haberler

Denizli: Başbakan Erdoğan Denizli'de...(3)

Bir dizi açılış ve partisinin il kongresine katılmak üzere Denizli'ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskihisar Köyü'nde toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Bir dizi açılış ve partisinin il kongresine katılmak üzere Denizli'ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskihisar Köyü'nde toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Eskihisar Köyü'ndeki toplu açılış ve temel atma töreninde Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi'nin konuşmasının ardından kürsüye çıkan Başbakan Erdoğan, Denizli'ye son 3 yılda çok büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, "Denizli şantiyeye döndü. Yaşam standardı değişiyor. Türkiye'nin her köşesinde her gün okul, hastane, yol adalet sarayı, toplu konutlar yapıyoruz. Tarımda yatırımlarımız devam ediyor. Vakıf eserleri restore ediliyor. Türkiye bir değişim rüzgarıyla ferahlıyor. Yıllardır kulak verilmeyen dertlere kulak veriliyor. Türkiye ayağa kalkıyor" dedi.

Türkiye'nin dünya sahnesinde farklı bir tablo ile yer alma çabasında olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, tüm dünyayı şaşırtan bir gelişim içerisinde olunduğunu söyledi. Bu başarıda herkesin payı olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, "Geldiğimiz nokta daha büyük hedeflere sıçramak için elverişli bir nokta. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Durursak düşeriz, herkesin görevi son 3.5 yılda yakalanan düzen ve istikrarı devam ettirmektir. Lüzumsuz tartışmalardan uzak durmalı, ileriye bakmalıyız. Türkiye kalkınma yolunda geçmişte zaman ve enerji kaybetti. Bu değişim dinamizmi 10-20 yıl önce başlasaydı şimdi farklı yerde olurduk. Ama o hedefleri yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

Dara düşmüş bir Türkiye'nin bölge ve dünya içinde yeri doldurulamayacak bir kayıp olacağını belirten Başbakan Erdoğan, "Türkiye olarak bölge ve dünya barışına hizmet etmek görevimizdir. Bu güce ve enerjiye sahibiz. Kendimize inanalım bu bize yeter" dedi.

Tek tek açılış yapmaya yetişemedikleri için Türkiye'nin her tarafında toplu açılışlar yaptıklarını belirten Başbakan Erdoğan, "Bunlar Türkiye'nin parlak geleceğinin müjdecisidir" ifadesini kullandı.

Denizli merkez ilçeye bağlı Eskihisar Köyü'nde Denizli Belediyesi'nin arıtma tesisinin hizmete açılması törenine katılan Erdoğan, aynı zamanda Karaman ve İncilipınar kapalı pazar yerleri, İncilipınar Parkı açılışları ile Fatih ve Deliklitaş köprülü kavşakları ile Sevindik pazaryerinin temel atma törenlerini gerçekleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title