Haberler

Denizli Bakan Zeybekci, Aday Listesinde Olmamasını Değerlendirdi

Bakan Zeybekci, aday listesinde olmamasını değerlendirdiEKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de Büyükşehir Belediyesi'nin 13 milyon 600 bin liraya mal ettiği 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılış törenine katıldı.

Bakan Zeybekci, aday listesinde olmamasını değerlendirdi

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de Büyükşehir Belediyesi'nin 13 milyon 600 bin liraya mal ettiği 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılış törenine katıldı. Törende açıklama yapan Bakan Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili aday listesinde olmamasıyla ilgili olarak, "Denizli olarak yeni hizmet döneminde yeni arkadaşlarımızla devam edeceğiz. Onlarla birlikte yenilenmiş, güçlenmiş bir kadroyla 24 Haziran'da Denizli AK Parti olarak büyük bir zaferle taçlandıracağız" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kent içindeki trafik akışını rahatlatmak ve sokaklarda araç parkını azaltmak amacıyla 15 Mayıs Mahallesi'nde yaptırdığı 700 araç kapasiteli katlı otoparkın açılışını için tören düzenlendi. Katlı otoparkta düzenlenen açılış öncesi düzenlenen iftar yemeğine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ve vatandaşlar katıldı.

ADAY LİSTESİNDE OLMAMASINI DEĞERLENDİRDİ

Bakan Zeybekci, listede isminin olmamasının taktik mi olduğu sorusu üzerine gazetecilere yaptığı açıklamada, "Denizli olarak bundan sonraki hizmet döneminde yeni arkadaşlarımızla devam edeceğiz. 6 yeni arkadaşımızla birlikte yenilenmiş, güçlenmiş bir kadroyla 24 Haziran'da Denizli AK Parti olarak büyük bir zaferle çalışmaları taçlandıracağız. Hayırlı olsun, bizim sloganımız devam" diye konuştu.

15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılış töreni Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği iftar yemeğiyle başladı. Yemek sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı konuşmada, otoparkın 13 milyon 600 bin liraya mal olduğunu belirterek, "Kent içindeki trafiği rahatlatmak ve sokak aralarındaki araç parklarını en aza indirmek için bu katlı otoparkı yaptık. Çevre mahallelerde oturan vatandaşlarımız araçlarını yürüme mesafesindeki bu otoparkımıza koysunlar. Uygun bir rakam olacak. Sokaklarda kaldırımlardaki araçlar buraya park ederse bölgedeki araç parkları da azalır. Burası geleceğimize güzellik katsın ve trafik rahatlasın" dedi.

"İKTİDARDAKİ DEVAMLILIĞIN TÜRKİYE'Yİ NEREYE GETİRDİĞİ AÇIKTIR"

Açılış töreninde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, otoparkın yapımında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere herkese teşekkür ederek, "Bizim 'Devam' diye söylediğimiz o sözün vücut bulduğu nokta burasıdır. Belediye başkanlığı dönemimde tespit edilen plan ve kamulaştırma çalışmalarını aynı zihniyet ve aynı ahlak içinde devam ettirilmesi böyle bir şey. 15 yıldan beri iktidardaki devamlılığın Türkiye'yi nereye getirdiği açıktır. Denizli'deki devamlılıkla kazandırılan eserler ortadadır. Denizli hakettiğini aldı, vizyon şehir oldu. Parmakla gösterilen şehir oldu. Durmak yok hizmete devam" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye tarafından yaptırılan katlı otoparkın açılış kurdelasını Bakan Zeybekci, Vali Karahan, milletvekilleri ve Başkan Zolan tarafından birlikte kesildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title