Haberler

Denizli-Antalya Karayolunda Yoğun Sis ve Kar Yağışı

Denizli-Antalya karayolunda yoğun sis ve kar yağışıDENİZLİ - Denizli'de aniden soğuyan hava olumsuzlukları da beraberinde getirirken kentin yüksek kesimlerinde yağan kar yağışı şehirler arası yollarda sürücülerin zorluk çekmesine neden oldu.

Denizli- Antalya karayolunda yoğun sis ve kar yağışı

DENİZLİ - Denizli'de aniden soğuyan hava olumsuzlukları da beraberinde getirirken kentin yüksek kesimlerinde yağan kar yağışı şehirler arası yollarda sürücülerin zorluk çekmesine neden oldu.

Özellikle Denizli-Antalya karayolunda aniden bastıran yoğun kar yağışı sonrası Cankurtaran diye adlandırılan bölge adeta beyaza büründü. Kar yağışına yoğun sisli havada etkilenince sürücüler trafikte ilerlemekte yer yer zorlandı. Trafik polisi ekipleri ise yolda sürekli devriye gezerek sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarak trafik güvenliğini sağladılar. Yolda aracına ve kendisine güvenemeyen bazı sürücüler ise araçlarını yol kenarına çekerek yağışın dinmesini beklediler. Herhangi bir kazanın rastlanmadığı bölgede yol şartları zorlaşmış durumda.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Denizli Antalya Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title