Haberler

Denize Düşen Emekli Doktorun Son Sözü: Kendi Canınızı Kurtarın

Güncelleme:

Antalya'da balık tutmak için indiği falezlerde dalgalara kapılarak denize düşen emekli doktor, kendisini kurtarmaya çalışan arkadaşlarına "Beni bırakın, kendi canınızı kurtarın" dedikten sonra hayatını kaybetti.

Antalya'da, amatör balıkçı emekli doktor Hasan Şişli (76), balık tutmak için indiği falezlerde dalgalara kapılarak denize düştü. Elinden oltasını bırakmayan Şişli, kendisini kurtarmaya çalışan arkadaşlarına "Beni bırakın, kendi canınızı kurtarın" dedikten sonra kayalıklara çarparak hayatını kaybetti.

ARKADAŞLARI YARDIM ETMEK İSTEDİ

Olay, saat 16.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Balık tutmak için falezlere giden Hasan Şişli, dalgalara kapılarak denize düştü. Suda batıp çıkmasına rağmen elinden oltasını bırakmayan Şişli'ye kayalıkların üzerinde balık tutan arkadaşı Eyüp Kırıcı ve diğer amatör balıkçılar yardım etmek istedi. Balıkçılar, Şişli'nin elindeki oltanın kamışını tutarak kayalıklara doğru çekti. Ancak Şişli'yi kayalıklara çıkaramayan Kırıcı, polisi arayarak yardım istedi. Tüm uğraşlara rağmen suyun içinden çıkarılamayan Şişli, Kırıcı'ya, "Beni bırakın, siz kendinizi kurtarın" diye seslendi, ardından gözden kayboldu.

KAYALIKLARIN ARASINDA CESEDİ BULUNDU

Bir süre sonra olay yerine gelen deniz polisi, kayalıklar arasında Hasan Şişli'nin cansız bedenine ulaştı. Şişli'nin cenazesi polis ve itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartıldı. Polis ekipleri, Şişli'nin çantasındaki cep telefonundan yakınlarına ulaştı ancak yaşamını yitirdiğini söyleyemedi. Adresi veren polis, "Önemli bir konu var gelir misiniz" dedi. Şişli'nin cenazesi incelemelerden sonra otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Amatör balıkçı Eyüp Kırıcı, farklı noktalarda balık tuttuklarını belirterek, "Bir baktım dalga denize düşürmüş. Yanımdaki arkadaşımla bulunduğu yere koştuk. Elimizde bulunan kamışla kayanın üzerine doğru çekmeye çalıştık. Bir bölümü kayanın üzerindeydi. Bize 'Beni bırakın, kendi canınızı kurtarın' dedi. Kurtaramadık. Çok üzgünüz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Şişli 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

israiloğlu:

bende amatör olta balıkçısıyım helal olsun güzel bir ölüm aşkı uğruna ölmek derler buna çok severim balık tutmayı acaip zevkli bir olay bu. tavsiye ederim herkez böyle ölebilse keşke. mikemmel anlatmaya gerek yok yaşanır tavsiye ediyorum hemde şiddetle.

0
44
yanıtYanıtla
sahin:

mall israilli

yanıt13
yanıt0
israiloğluna cevap:

şu kadar üşenmeyip ''zırvalayana'' kadar Allah rahmet eylesin deseydin sadece keşke, ölümle bile dalga geçmişsin , yazık sana. .

yanıt28
yanıt1
Türk vatandaşı:

Eğitimde yetmiyor bu ülkeye demekki

0
34
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

NE ALAKASI VAR ŞİMDİ GERİZEKALI. . .

yanıt9
yanıt1
ANTALYA,07:

Sen gerçekten Türk vatandaşımısın??Bilmeden ölünün arkasından konuşma. . Rahmetli HASAN ŞİŞLİ gerçek bir iyilik severdi, Antalya da çok sevilen bir şahıs dı, gariban hastalar dan beş kuruş para almazdı. . Özellikle doğu garajında, ve bütün Antalya da herkesin saygı duyduğu bir şahsiyetin arkasından konuşmak çok ayıp. . bunun eğitim ile ne alakası var. . kaza geliyorum demez, gün gelir sende beklemediğin anda karşına çıkar, o zaman ne diyeceksin. .

yanıt30
yanıt0
karakartal:

adam doktor kardeşim metoroloji uzmanı değil nenerden bilsin böyle olacağını boş boş konuşuyorsun.

yanıt4
yanıt0
mustafa kemalin askeri:

kasrdeşim ne alakası var boş konuşma

yanıt4
yanıt0
mustafa kemalin askeri:

balık tutma hobisi olan ve boş zamanlarını genelde balık tutarak geçiren biri olarak can dostumuz ve abimize allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı dilerim

24
1
yanıtYanıtla
Ali:

Doktor her zaman doktordur. Ölüme giderken bile kendi canınızı kurtarın demiş. ALLAH Rahmet eylesin hocam :(

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title