Haberler

Denizdeki Köpeği Kurtarıp Veterinere Götürdüler

SAMSUN'da botla balık tutmaktan dönen Sedat Sözen ve arkadaşı Semihcan Kılıçarslan, sahilden yaklaşık 2 kilometre açıkta denizde yüzmeye çalışırken gördükleri köpeği kurtardı.

SAMSUN'da botla balık tutmaktan dönen Sedat Sözen ve arkadaşı Semihcan Kılıçarslan, sahilden yaklaşık 2 kilometre açıkta denizde yüzmeye çalışırken gördükleri köpeği kurtardı. İki arkadaş, kıyıya çıkardıkları köpeği veterinere götürüp tedavi ettirdi.

Samsun'un Atakum İlçesi'nde Sedat Sözen ve arkadaşı Semihcan Kılıçarslan sabah erken saatlerinde botla denize açılarak balık tutmaya  başladı. Bir süre balık tutan iki arkadaş kıyıya dönerken, açıkta denizde yüzmeye çalışan ve batıp çıkan bir köpek gördü. İki arkadaş ilgili kurumlara haber vererek köpeğin kurtarılmasını istedi. Ancak olumlu yanıt alamayınca boğulmak üzere olan köpeği kendi çabaları ile sudan çıkarıp bota aldılar. Karaya çıkan iki arkadaş, titreyen köpeği veteriner hekime götürdü. Veteriner hekim, vücut ısısı düşen köpeğe müdahale etti.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atakum Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title