Haberler

Denizde Tekne Üzerinde Masa Tenisi Oynadılar

Kastamonu'da, Bozkurt Belediyespor Masa Tenisi Takımı oyuncuları, Abana'dan Karadeniz'e açılarak teknede masa tenisi oynadı.

Kastamonu'da, Bozkurt Belediye spor Masa Tenisi Takımı oyuncuları, Abana'dan Karadeniz'e açılarak teknede masa tenisi oynadı.

Şehit Ömer Şenel Balıkçı Barınağı'ndan balıkçı teknesiyle denize açılan Bozkurt Belediye spor Masa Tenisi Takımı antrenör ve sporcuları, açıkta demir atan teknenin üzerinde masa tenisi oynadı, daha sonra denize serilen ağları balıkçılarla birlikte topladı.

Takımın antrenörü Ufuk Gemicibaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "6 Nisan Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü"nün dünya genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi.

Masa tenisinin her yerde oynanabilecek bir spor olduğunu belirten Gemicibaşı, "Bozkurt Belediyespor Masa Tenisi Takımı olarak, günümüzü herkesten farklı şekilde kutlamak istedik. Denize açılarak Karadeniz'e ağ attık, aynı zamanda da masa tenisi oynadık. Sporcularımızın büyük keyif aldığı etkinlikle masa tenisinin her yerde yapılabilecek bir spor olduğuna dikkati çekmek istedik." diye konuştu.

Gemicibaşı, farklı bir etkinlik yaptıklarına dikkati çekerek, "Bulunduğumuz bölgenin deniz varlığını ön plana çıkarmak, masa tenisinin hayatın her anında oynanabilecek bir spor olduğunu göstermek adına bu etkinliği organize ettik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyoruz." ifadesini kullandı.

Sporculardan Arda Erkan da denizde çok güzel bir etkinliğe imza attıklarını dile getirerek, heyecan yaşayıp eğlendiklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Kastamonu Karadeniz Abana Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title