Haberler

Denizde Öpücük 'Yağmur'u

Güncelleme:

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, bu yaz da Bodrum'u es geçmedi.

Kızları Su'yla birlikte tatil sezonunu açan çift, önceki gün Yalıkavak Xuma Beach'teydi.

Denizde eşi Pınar Altuğ ile romantizm yaşayan Atacan'ın, geçen yaz habercilerin diline düşen göbeğinden kurtulduğu, kış boyunca spor yaparak eski formuna kavuştuğu da gözden kaçmadı.

Evliliklerinin 10. yılında nikâh tazeleyen Pınar Altuğ Atacan ve Yağmur Atacan geçtiğimiz günlerde Riva Konakları'ndaydı. Çiftin burada birkaç tane ev gezdiği öne sürüldü. İddiaya göre Atacan çifti buradan bir ev satın aldı.

Bu arada havuzları, spor aktiviteleri, restaurantı ve barı olan sitede evler 600 bin dolardan başlayıp 1 milyon dolara kadar çıkıyor.

Çift geçtiğimiz haftalarda bir muhabirin "Romantik misiniz?" diye sorması üzerine "24 saat göz göze bakışmıyorum ama romantiktir. Ayrıca biz de evliliğimizin 10'uncu yılında bir düğün daha yapacağız" demişti. Atacan çifti, nikâh tazelemeden önce yeniden ev'lenmiş oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Bebekte satın aldığı ve bir hayli harcama yaparak dekore ettirdiği evini, apartmanın hemen alt katında bulunan Lucca adlı meknın gürültüsünden şikyet ederek terk eden Pınar Altuğ Atacan, mekânı şikyet etmiş ve mahkemeye vermişti. Sonrasında ise Acarkent'e taşınıp, Bebek'teki evini kiraya vermişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title