Haberler

Denizde boğulan Melike'nin 3 yıl önceki paylaşımı duygulandırdı

Güncelleme:

MUĞLA'nın Ula ilçesinde 2 arkadaşıyla birlikte girdiği denizde akıntıya kapılarak, boğulan Melike Kaya'nın (21), memleketi Bursa'nın Keles ilçesine bağlı kırsal Baraklı Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

MUĞLA'nın Ula ilçesinde 2 arkadaşıyla birlikte girdiği denizde akıntıya kapılarak, boğulan Melike Kaya'nın (21), memleketi Bursa'nın Keles ilçesine bağlı kırsal Baraklı Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. Kaya'nın, 3 yıl önce deniz kenarında çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından 'Bazen hayat seni bulunduğun yerden alıp başka bir yere koyar. ve der ki buradan devam et' notuyla paylaştığı görüldü.

Olay, dün akşam saatlerinde, Ula ilçesine bağlı turistik mahalle Akyaka'nın Akçapınar yönüne bakan sahil kısmında meydana geldi. Denize giren Melike Kaya ve 2 arkadaşı, bir süre sonra akıntıya kapıldı. Denizden çıkabilmek için mücadele eden arkadaşlar, bir süre suda batıp çıkmaya başladı. Sahilde bulunanların fark etmesi üzerine cankurtaranlar, hemen harekete geçti. Kaya'nın 2 arkadaşı, kıyıya çıkarıldı. Sudaki çırpınışları kesilen Kaya ise gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye gelen Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, arama- kurtarma çalışmalarının ardından Kaya'nın cesedine ulaştı. Muğla Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan Melike Kaya'nın cansız bedeni, toprağa verilmek üzere memleketi Bursa'ya gönderildi. Kaya'nın cenazesinin, bu akşam ya da yarın sabah Keles ilçesi kırsal Baraklı Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verileceği öğrenildi.

4 SAAT ÖNCE CAN VERDİĞİ SAHİLİ PAYLAŞMIŞ

Öte yandan Melike Kaya'nın olaydan 4 saat önce, can verdiği sahilin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştığı ortaya çıktı. Kaya'nın ayrıca 3 yıl önce deniz kenarında çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından 'Bazen hayat seni bulunduğun yerden alıp başka bir yere koyar. ve der ki buradan devam et' notuyla paylaştığı görüldü.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muğla Keles Ula Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title