Haberler

Denizbank ve İTO İşbirliği ile "Üyelere Özel Destek Paketi"

DenizBank İşletme Bankacılığı, 72 ay vadeye kadar, 3 ay ödemesiz "Sermayenize Destek Kredisi"ni de içeren "Destek Paketi"ni İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) üye işletmelerin kullanımına sundu.

DenizBank, bu "Destek Paketi" kapsamında İTO üyesi işletmelere 150 milyon YTL kredi vermeyi hedefliyor.

İşletmelerin mal ve hizmet alımları için sermaye ihtiyaçlarına uzun vadeli finansman opsiyonu sunan ilk kredi olarak konumlanan "Sermayenize Destek Kredisi" işletmelere, gayrimenkullerini teminat göstererek nakit ihtiyaçlarını 6 yıl vadeli olarak karşılama imkanı sağlıyor. Öte yandan İTO üyelerine özel faiz avantajları sunan DenizBank'ın bu yeni kredisi 500 bin YTL'ye kadar, 3 ay ödemesiz olarak kullanılabiliyor.

İTO ile DenizBank arasında gerçekleştirilen protokolün imza töreninde konuşan DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş şunları söyledi:

"Gelişmiş ülke örnekleriyle karşılaştırdığımızda ekonomimizin dinamolarından biri, belki de en önemlisi olan küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin finansal aracılara ulaşma ve bunlardan yararlanma oranları halen arzu edilen seviyelerde değil. Bu önemli açığın farkına varan DenizBank, özellikle son üç yıldır İşletme Bankacılığı alanında öncü adımlar attı ve işletmelerimize yönelik yeni ürün ve hizmetleri birbiri ardına sundu. İşletmelerimizi temsil eden Ticaret Odaları da bu alanda bizlere her aşamada

yardımcı ve destek oldu. İşte bugün, yurt çapında finans sektörü ile mesleki örgütlenmeler arasında yaratılan bu verimli sinerjinin güzel bir örneğini daha hayata geçirmenin gururunu taşıyoruz. DenizBank olarak İşletme Bankacılığı alanında son 2 yılda yüzde 167 oranında büyüdük. Bu hızlı büyüme grafiğine yepyeni bir ivme kazandıracağına inandığım "Sermayenize Destek Kredisi"ni, İstanbul Ticaret Odası'nın katkılarıyla işletmelerimizin hizmetine sunuyoruz. Bu aşamada İTO üyelerine sunacağımız "Sermayenize

Destek Kredisi" taşıdığı avantajlarla sektörde bir ilk olma özelliğine sahip".

(BGO-BGO-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title