Haberler

Denizbank, Bto ile Kredi Anlaşması Yaptı

Denizbank, Balıkesir Ticaret Odası (Bto) ile Kredi Protokolü Yaptı. Bto'da Düzenlenen Törende Protokolün İmzaları Denizbank Marmara Bölge Müdürü Cenk Berk ile Bto Başkanı Mahmut Yavuz Tarafından Atıldı.

Denizbank, Balıkesir Ticaret Odası (BTO) ile kredi protokolü yaptı. BTO'da düzenlenen törende protokolün imzaları Denizbank Marmara Bölge Müdürü Cenk Berk ile BTO Başkanı Mahmut Yavuz tarafından atıldı.

Denizbank'ın, küçük ve orta ölçekli işletmelere sunduğu tüm bankacılık hizmetlerini, "İşletme Bankacılığı" adı altında topladığı, yurt genelinde ticaret ve sanayi odalarıyla özel protokoller imzalayıp, oda üyesi işletmelere ve işletmelerin sahiplerine avantajlı koşullarla finansman imkanı sağladığı bildirildi. Kredi sözleşmesiyle, BTO üyesi işletmelere 3 - 36 ay arasında vade ve özel faiz oranlarıyla, "Eşit taksitli Kredi", ayrıca, odaya kayıtlı işletmelerin sermaye ihtiyacının finanse edilmesine yönelik olarak 72 aya kadar 3 ay ödemesiz dönem opsiyonlu 500 bin YTL.'ye kadar, "Sermayenize Destek Kredisi" imkanı sunulduğu açıklandı. Söz konusu kredilerden yararlanmak isteyen BTO üyelerinin BTO başkanlığına veya Denizbank şubesine müracaat etmeleri gerektiği bildirildi. Banka, uygun bulunması halinde kredi taleplerinin 72 saat içinde onaylandığı kaydedildi.

Kredi protokolünün ardından bankacılar ve basın mensuplarıyla sohbet eden BTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yavuz, 2007 yılı içinde oda üyelerinin bankalardan 50 bin, 100 bin YTL.'lik dilimler şeklinde toplam 25 milyon YTL. kredi kullandıklarını açıkladı. BTO Başkanı Yavuz, enflasyonda düşüş olmasına karşın piyasalarda endişe verici boyuttu bir durgunluk yaşandığını belirtti. Yavuz, "Ekonomi iyiye gidiyor. Fakat, bu iyi tablo küçük işletmelere, esnafa yansımıyor. Alışveriş merkezleri fastfoodlarla dolu, işyerleri kapanmaya başladı. Bunun için bir an önce önlem alınması gerekiyor" dedi.

(YU-) 13.03.2008 18:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title