Haberler

Deniz Uğur Sevgilisiyle Yakalandı

Reha Muhtar'dan ikizleri olan Deniz Uğur'un kalbinin asıl sahibi; rol aldığı filmin yönetmeni Orçun Belli çıktı..

Özel hayatıyla bir türlü gündemden düşmeyen Deniz Uğur, son ilişkisini Reha Muhtar'la yaşamış; oyuncunun bu beraberlikten ikiz bebekleri olmuştu. Saklambaç'ın haberine göre; ayrılığın ardından gazeteci aşkıyla mahkemelik olan Deniz Uğur, sıkıntıları çözüp Reha Muhtar'la Bodrum tatiline çıkmıştı.

YİNE O BİLDİK YALAN!

İkilinin bir araya geleceği dedikoduları çıkarken; Deniz Uğur'un 'kalbinin asıl muhtarı' belli oldu. Oyuncu, rol aldığı "Bu Son Olsun" filminin yönetmeniyle yakalandı. Uğur ile 7 yaş küçük sevgilisi Hüseyin Orçun Belli, el ele yakalanmalarına rağmen; "Biz arkadaşız" yalanını uydurdu!

İkizlerinin velayeti için davalık olan Uğur ile Muhtar, birbirleri için demediklerini bırakmamış; sonra da birlikte tatile çıkıp sorunları aştıklarını ilan etmişti.

Etiler'deki romantik buluşmalarının ardından gazetecilere yakalanan sürpriz çiftin, yüzünden düşen bin parçaydı. İkilinin, tarz farklılığı da dikkat çekti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title