Haberler

Deniz Türüç'ten Galatasaraylıları kızdıran transfer açıklaması

EURO 2020 Elemeleri H Grubu maçında Türkiye'nin deplasmanda Moldova'yı 4-0 mağlup ettiği maçta frikikten şık bir gol atan Deniz Türüç, maç sonu transferi ile ilgili, "Galatasaray'a çok saygı duyuyorum. Büyük kulüp. Ancak Türkiye'de hiçbir kulüp Fenerbahçe'den daha büyük değil" diyerek sarı kırmızılı taraftarları kızdırdı.

A Milli Takımımız, EURO 2020 Elemeleri H Grubu maçında deplasmanda Moldova'yı 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Gecede ay-yıldızlıların ikinci golünü kaydeden Deniz Türüç, açıklamalarda bulundu.

Deniz Türüç'ten Galatasaraylıları kızdıran transfer açıklaması

"TÜRKİYE HİÇBİR KULÜP FENERBAHÇE'DEN BÜYÜK DEĞİL"

Transfer sezonunda Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren ve tercihini sarı-lacivertli ekipten yana kullanan 26 yaşındaki oyuncu, "Galatasaray'a çok saygı duyuyorum. Büyük kulüp. Ancak Türkiye'de hiçbir kulüp Fenerbahçe'den daha büyük değil" ifadelerini kullandı.

Sezon başında İstikbal Mobilya Kayserispor'dan 2 milyon euro karşılığında sarı lacivertli kulübe katılan 26 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de son iki maçta ilk 11'de sahaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Deniz Türüç Galatasaray Fenerbahçe Moldova Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500

Yorumlar (143)

FENERLİ:

falcaoyu aldılar diye öyle bir tören yaptılarki sanki ronaldo gelmiş takıma bu sene biz fenerbahçeliler olarak şampiyon olucaz galatasaray geldiğin köye yürü koçum hadi

53
93
yanıtYanıtla
aslan parçası:

bu sene de diplere oynarsanız kulübe kayyum atarlar borç harçtan :) tek şansınız kaldı o yüzden sahada başarı gösterin burda degil

yanıt20
yanıt9
KÜÇÜK PİTT:

SEN DE O TÖRENİ MERAKLA İZLEDİĞİNE GÖRE, GÖVDE GÖSTERİSİNE HAYRAN KALMIŞSIN. GİDİN KENDİ ÇÖPÜNÜZDE YEMLENİN

yanıt38
yanıt11
gercekci:

Sen fenerli olamazsin tineri sadece 8 taslilar icer nezamandan beri kullaniyorsun tineri yavrum ah kiyamam ben sana yahu.

yanıt20
yanıt8
GURKAN GS:

HERSENE AYNI HAYEL HAYELLERİNİZLE OYNARIZ SICTA BOKUNUZLA OYNAYIN

yanıt21
yanıt15
hahaha:

salak kaç senedir şampiyonuz zaten hayal kurmayın bu senede galatasaray şampiyon. . ezik takım çok gördük ama fenev gibisini görmedik devaaaaam :)))

yanıt17
yanıt12
TRİBÜN CİMBOM:

6. HAFTA DA SAMİ YENİ SİZE DAR EDECEZ DENİZ TÜRÜÇ ANLADIN MI KOÇUM

13
8
yanıtYanıtla
deniz türüç:

Yanlız dikkat edin biz dar alanda çok iyiyizdir ;) Ondan sonra federasyon hakemler diye de ağlamayın. Ama Abdurrahim başkan ondan sonra bildiklerini anlatır belki ne dersin.

yanıt3
yanıt8
ank mahu:

iki kulübünde müzesine bak hangisi daha büyükmüş anlarsın tırıç bey

14
6
yanıtYanıtla
CAPS:

Büyük takımlar aldıkları kupaları küçük takımlar da yendikleri büyük takımları konuşuyor

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title