Haberler

Deniz Türüç: "1 Puan Aldığımız İçin Mutluyuz"

Kayserisporlu oyunu Deniz Türüç, Fenerbahçe karşısında 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kayserisporlu oyunu Deniz Türüç, Fenerbahçe karşısında 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Kayserispor'un başarılı oyuncusu Deniz Türüç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı oyuncu, önemli bir beraberlik aldıklarını belirterek, "Bizim için çok önemli 1 puan. Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarı maça biraz kötü başladık ama bunu telafi ettiğimiz için çok mutluyum. Fenerbahçe'den 1 puan almak kolay değil. Fenerbahçe büyük bir camia ve büyük taraftarı var. İyi oyunla beraber 1 puan aldığımız için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe'nin golünden önce faul vardı"

Türüç, ilk yarıda sarı-lacivertli ekibin bulduğu ilk gol öncesi kendisine faul yapıldığını söyleyerek, "Ayağımda şimdi bir şişlik var. Yüzde yüz faul. Bu pozisyonu kim görürse görsün herkesin aynı söyleyeceğini düşünüyorum. Faul verilmedi ve bu hakemin büyük hatasıydı. Maçın bütününe bakmak gerekirse hakem güzel maç yönetti" ifadelerini kullandı.

"Maçı nasıl kazanırız ona odaklandım"

Deniz Türüç, Teknik Direktör Sumudica'nın 'Valbuena oyunda kalsaydı biz maçı kazanamazdık' açıklaması ile ilgili konuşarak, "Hocamız öyle dediyse öyledir. Yanlış anlaşılmasın maçta Fenerbahçe ile değil kendi takımımla ilgilendim. Maçı nasıl kazanabilirim onunla ilgilendim. Gerçekten çok mutluyuz. İnşallah Trabzonspor maçında taraftarlarımızın önünde daha iyi şeyler yaparız" diye konuştu.

"Duran toplara sürekli çalışıyoruz"

Fenerbahçe karşısında beraberliği getiren gol öncesi atışı kullanan milli oyuncu, duran toplara idmanlardan sonra sürekli çalıştığını aktararak, şu ifadelere yer verdi:

"Umut ve Asamoah ile idmanlardan sonra sürekli her 10-15 dakika çalışıyoruz. Hem serbest vuruş hem korner hem adamı geçerek sert orta şut bunları sürekli çalışıyoruz. Bu yüzden çok mutluyum. Trabzonspor maçına hazırlanacağız."

Milli oyuncu, hedeflerinin sorulması üzerine, İspanyol ekibi Barcelona'da forma giymek istediğini söyleyerek, "Takımla inandık. Neler dönmedi. 4-0'dan 4-4 olan maçlar var. Tabii ki Fenerbahçe deplasmanının çok zor olacağını biliyorsun. 4-1 de olabilirdi. Ozan Tufan golü atsaydı 4-1 ve 5-1 de olabilirdi. Bunlar futbolda var ama çok şükür top bizim tarafımıza iyi düştü ve beraberlik aldık" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title