Haberler

Deniz Seki, Tayfun Topal'la İlişkisini Bitirdiğini Açıkladı

Güncelleme:

Şarkıcı Deniz Seki, sosyal medya hesabından "Haberleri birinci ağızdan doğrulamak isterim ilişkimiz bitti" diyerek yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Tayfun Topal'la ayrıldıklarını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, bir yıldır beraber olduğu işletmeci Tayfun Topal ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabından açıkladı.

BİR YILLIK AŞK BİTTİ

Yaklaşık 1 yıldır beraber olan, şarkıcı Deniz Seki ve işletmeci Tayfun Topal, sürpriz bir kararla yollarını ayırdı. Deniz Seki, Instagram hesabından eski sevgilisi Tayfun Topal ile beraber çekilen bir fotoğrafını paylaşarak ayrılık haberlerini doğruladı.

Deniz Seki, Tayfun Topal'la İlişkisini Bitirdiğini Açıkladı

"BİRİNCİ AĞIZDAN DOĞRULAMAK İSTERİM Kİ BİTTİ"

Deniz Seki, paylaşımında, 'Bugün basında çıkan haberleri birinci ağızdan doğrulamak isterim. Sayın Tayfun Bey ile ilişkimizi sonlandırdık ancak kendisi her zaman saygı duyduğum biri olmakla birlikte iş arkadaşlığımız devam etmektedir. Konuyla ilgili yorumlarda hassas olacağınızı düşünerek tüm takipçilerimi bütün sevgimle kucaklıyorum' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Tayfun Topal Deniz Seki Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (130)

Dürbünlü:

bunlar olmasaydı dünyamız daha temiz ve huzurlu olurdu.

19
1
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Hayatımda böyle iğrenç bir açıklama duymadım. Böyle rezillik olmaz, adamın biriyle nikahsız düşüp kalkarken ayrılmış. Insan bunu söylerken utanır, millet seni unutmuş birinci ağızdan söylüyormuş. Öyle bir anlatmış ki bende kanser oldu sandım.

15
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NE KADAR ÖNEMLİ BİR DUYURU SOYLEMEZSEN GUNLERCE DUSUNECEKTİK 1. AĞIZDAN DUYURULMADI DİYE. ŞİMDİ 7 LİRAYI GECER EKONOMİ FELÇ OLUR. DEMEK AYRILDINIZ. . . . .

13
0
yanıtYanıtla
külyutmaz:

millette ahlak bırakmadınız.

11
2
yanıtYanıtla
KARA:

Bu da yol geçen hanına döndü . . . . kalbur oldu kalbur :)))

12
0
yanıtYanıtla
doktor:

Ben de kanser oldu zannetimdi. yazık

11
0
yanıtYanıtla
trakyalı:

ne yapalım yani. . oturup ağlayalım mı. . millet inim inim inlerken başka işiniz yok mu sizin. .

11
0
yanıtYanıtla
Vatansever:

Allah belanı versin. Millet geçim derdinde, bunlar fantazi peşinde. Defolun gidin artık, toplumu faydasız şeylerle meşgul etmeyin.

10
0
yanıtYanıtla
Akıncı 71:

Bu haber beni mahvetti nasıl akşam olur bugün?

10
0
yanıtYanıtla
emekli:

Sabah sabah böyle acıklı haberi nerden verdiniz (!). . .

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title