Haberler

    Deniz, Kum, Güneş, Serengeti

    Sürüşten uçuşa, motordan yelkene her türlü özel alanda konforlu kullanım alanı sunan gözlükleriyle Serengeti sürücülerin ideal gözlük ihtiyacını karşılıyor ve tatilin her evresine uygun özellikleriyle göz dolduruyor.

    Yolculukta Serengeti

    Kullandığı teknoloji ve oluşturduğu şık tasarımlarla Serengeti yüksek kaliteli sürüş gözlüğü arayanların beğenisini kazanıyor. Tavsiye noktasında doktorların, kullanım noktasında sürücülerin tercihi olan markanın modellerindeki fotokromik özellik, camların güneşe ayak uydurmasını sağlıyor. Ultraviole ışınlara karşı duyarlı moleküller, %9'dan %24'e kadar kendiliğinden koyulaşarak az ışıklı ortamlarda açık, çok güneşli ortamlarda koyu ton oluyor. Mavi ışık engelleme teknolojisiyle yüksek çözünürlükte seçilebilirlik ve renk artışı sağlıyor. Normal şartlarda göze direk gelen mavi ışık dikkati dağıtıp, bulanık renk görüntüsü oluşturur; Serengeti cam teknolojisi ile zararlı mavi ışığı engelleyerek bu sorunu gideriyor, uzun yolda rahat ve güvenli bir sürüş sağlıyor. Markanın camlarındaki polarizasyon özelliği yalnızca paralel ışınlara izin veriyor. Yerden ya da yüzeyden yansıyan asfalt, su, araç camı yansımalarını engelliyor.

    Denizde Serengeti

    Serengeti gözlükler kullanıcı için yalnızca aksesuar olmakla kalmıyor aynı zamanda kayakçılar, su sporcuları, gemiciler için önemli bir güvenlik önlemi… Normal şartlarda denizde yapılan tüm spor aktivitelerinde ani hava değişimi yaşanıyor; güneşten gelen sıcak hava denizden gelen soğuk hava ile çarpışıyor. Bunun sonucunda sporcuların gözlüklerinde buharlaşma ve görüş bozukluğu meydana geliyor. Serengeti'nin camlarında bulunan "Anti-Fog – buhar tutmayan iç kaplama" teknolojisi ile buharlaşma probleminin önüne geçiyor ve hava şoklarına karşı maksimum koruma sağlıyor.

    Markanın tasarımları "Hydrophobic - su itici dış kaplama" teknolojisi ile spor aktiviteleri sırasında performansı arttırıyor ve net görüş imkanı sağlıyor. Markanın tüm modellerinde kullandığı camlarda "%98 mavi ışık blokaj" teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji performansı ve net görüşü engelleyen zararlı mavi ışığı engelliyor.

    "Trivex camları" sayesinde kırılmaya en dayanaklı ve en hafif gözlük camı kategorisinde rakipsiz olan Serengeti camları en yüksek ABBE değeri ile ışık geçirgenliği konusunda göz dostu olarak önce çıkıyor.

    Serengeti' den spor şık tasarımlar

    Serengeti Ponza PhD2.0 lensleri ile hem sportif hem de zarif olmak gibi eşsiz yeteneğe sahip, yüzü kavrayan kauçuk yan sapları ultra-hafif bir tasarım.  Ayarlanabilir burun aralığı bulunan gözlük detaylara dikkat etmeyi seven, spor şık tasarım arzulayanların ilgisini çekiyor.

    Erice, o kadar hafif ve rahat ki yüzde olduğu unutulabilir! Yüze oturan yan sapları, kauçuk dokunuşu, dinamik çizgileriyle şık sportif tasarım. Taviz vermeyen stili ile Serengeti yüksek kalite, performans ve konfor sunuyor.

    Fiyat: 1.690 TL

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title