Haberler

Deniz Köken: Sporun Merkezi Eyüpsultan Olacak

EYÜPSULTAN için 53 proje hazırladıklarını bildiren Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençler için de dev yatırımlara imza atacağız" dedi.

31 Mart yerel seçimlerine günler kala Eyüpsultan için 53 proje hazırladıklarını ifade eden Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, gençler için eğitimden spora, teknolojiden el sanatlarına kadar onların kişisel gelişime katkı sunacak birçok proje hazırladıklarını söyledi.

Köken, "Benim her yerde söylediğim bir şey var. Çocuklar liseyi bitirmeden bir dalda lisans çıkarsınlar spor yapsınlar, ya da bir enstrüman çalsınlar isterim. Yarın hakim, savcı, vali, başkan genel müdür olduklarında bunlar onlara ve etraflarındakilere çok fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum" dedi  Deniz Köken, "Çocukların liseyi bitirmeden lisanslı spor yapabileceği ortamlar, sahalar oluşturmamız lazım. O yüzden bu gençleri salonlarla buluşturmamız lazım, buluşturacağız da. Gençler için çok güzel projelerimiz var" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"SPORUN HER BRANŞIYLA İLGİLENEBİLECEKLER"

Eyüpsultan'ı dört bölgeye ayırarak her bölgeyi spor salonları ile donatacak projeler hazırladıklarını söyleyen Köken, Eyüpsultan Spor Salonu, Alibeyköy Spor ve Kültür Kompleksi, Defterdar Spor Salonu, Topçular Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu, Çırçır Kapalı Spor Salonu, Karadolap Yaşam ve Spor Alanı, Çırçır Spor Parkı, Yeşilpınar Spor Tesisi ve Göktürk Spor Tesisleri gibi gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak, ruh ve bedenlerini güçlendirecek, sporun her alanında gelişmelerini sağlayacak spor merkezleri açacaklarını bildirdi.

Gençler için futbol, basketbol, tenis, voleybol, yüzme, atletizm gibi sporun her branşıyla ilgilenebilecekleri  tesisleri hayata geçireceklerinin altını çizen Köken, "Sporun merkezi Eyüpsultan olacak. Her gencimizin en az bir spor dalında lisans almasını istiyoruz. Bunun için her zaman gençlerin ve sporcuların yanında olacağız" dedi.

TEKNOLOJİ DENEYİMLEME YERLEŞKESİ

Teknoloji Deneyimleme Yerleşkesi ile gençlerin teknoloji ile iç içe olacağını, gelişmeleri yakından takip edip, konunun uzmanlarından eğitim alacaklarını da sözlerine ekledi. Köken bunların yanı sıra gençlik kampı ve macera parkı gibi projeleri olduğunu da söyledi.

Öte yandan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım da Eyüpsultanlı gençler için Gençlik Merkezleri, okullara Spor Tesisleri, Dene – Yap Atölyesi gibi projeleri olduğunu açıklamıştı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Deniz Köken Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title