Haberler

Deniz Akkaya, "Tek Kadınla Doyan Erkek Sapıktır" Diyen Kişiye Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Manken Deniz Akkaya, 2014 yılında "Tek kadınla doyan erkek sapıktır" şeklinde açıklamasıyla gündeme gelen Abdullah Yolcu'ya tepki gösterdi.

Abdullah Yolcu adlı bir kişinin 2014 yılında söylediği "Tek kadınla doyan erkek sapıktır. Tersini diyen kadın anormal kadındır, çatlaktır, yırtıktır" sözleriyle gündeme geldi. Yolcu'nun sözlerini yeniden gündeme getiren Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından sitem etti.

"KAFASI BEL ALTINDA AMCALAR"

Haberin yer aldığı gazete küpürünü Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşan manken Deniz Akkaya, "Bak sen nerede deli hunili konuşuyor. Kafası bel altında amcalar size sesleniyorum. Allah sizi gibilerden evlatlatımızı korusun." diyerek tepki gösterdi.

Deniz Akkaya, 'Tek Kadınla Doyan Erkek Sapıktır' Diyen Kişiye Tepki Gösterdi

ABDULLAH YOLCU KİMDİR?

Abdullah Yolcu, internet sitesinde kendisini şöyle tarif ediyor;

"1958 Kerkük doğumlu olan Abdullah Yolcu birçok İslâm ülkesini gezerek hem çeşitli hocalardan ders ve icazet almış hem de davet çalışmalarında bulunmuştur İslam Dünyasında tanınan bir isimdir. Daha sonra da davet yapmak; dört mezhebin çizgisini takip ederek ehl-i sünnet ve'l-cemaat anlayışı üzere Türkiye'ye gelip Guraba Yayınevi'ni kurmuştur.

Deniz Akkaya, 'Tek Kadınla Doyan Erkek Sapıktır' Diyen Kişiye Tepki Gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kadın Magazin Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (73)

tülay:

bu tip adamların dinle alakası olsa, kadınlarla ve özelliklede nefslerini istediğiyle değil tam tersi nefsleriyle baş etmeyi öğrenirlerdi

289
2
yanıtYanıtla
BEKİR:

Bunları adam yerine koyup haber yapmayacaksın sırf gündeme gelmek meşhur olmak için konuşuyorlar

161
3
yanıtYanıtla
AHMET:

Bir erkekle yetinmeyen kadın yırtıktır sözü ablaya baya dokunmuş herhalde. .

10
46
yanıtYanıtla
aynen:

aynen

yanıt5
yanıt0
TILSIM:

bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye, abdullah gibi şarlatanlara inanlara ve o na bu pirimi yaptıranlara ceza vermek gerek

31
2
yanıtYanıtla
TILSIM:

KİMSENİN PEŞİNDEN KOŞMAM, HİÇ BİR TARİKATA İNANMAM, İKRA DER KUR-AN''I KERİM''İ OKUR, ALLAH''A İBADET EDER, ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA BU GÜZEL TOPRAKLARI BİZE BIRAKTIKLARI İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNARIM, HİÇ BİR ARTİST, ŞIH, ŞEYH, LİDER VB KİŞİNİN PEŞİNDEN DE KOŞMAM YANİ KISACASI KENDİNİ BAŞKALARIYLA KARIŞTIRMA KARDEŞİM. . .

yanıt4
yanıt0
dakkaya:

d. akkaya da yıllarca kesinlikle tek kadınla doyanla olmadıysa kimle oldu acaba? Önce aynaya bak deniz hanım

29
2
yanıtYanıtla
Mu-ay:

KADINI. KIZI. KAPATAN. SAPIKTIR ÇÜNKÜ. KENDİSİNİN NE. DÜŞÜNDÜĞÜNÜ. KANITLIYYOR. karşıdan. gelenin. ne. düşündüğünü. kanıtlayamassın

24
5
yanıtYanıtla
yellow rose:

insan biyolojisini bilende bilmeyende konuşuyor deniz hanım a gelince o erkek tarafına söz söyleyemez hiç bir hakkı yok onun derdi tek erkekle kadınların yetinme zorunluluğuna dır.

3
23
yanıtYanıtla
Erol:

Kuranda hersey yaziyor, fizik, kimya, biyoloji, hoca efendi kurani tatmetmis, kurana göre konusuyor. amca, dayi, hala kizlari filan 4 kadin nikahli, bakabildiginiz kadarada cariye alabilirisniz diyor kuran. ama bir kadin 3-4 erkek alir demiyor.

yanıt0
yanıt2
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title