Haberler

Deniz Akkaya, Cem Yılmaz'la Olay Pozu Hakkında Konuştu: Bugün Olsa Yine Veririm

Güncelleme:

15 yıl önce Cem Yılmaz'la verdiği cesur poz hakkında konuşan Deniz Akkaya, "Yeniden aynı pozu verir misiniz?" sorusuna "Tabi ki yine veririm" yanıtını verdi.

Bir alışveriş merkezinde muhabirler tarafından görüntülenen eski manken Deniz Akkaya gündeme dair sorulara yanıt verdi.

YELİZ YEŞİLMEN AÇIKLAMASI

İlk olarak Yeliz Yeşilmen'in paylaştığı ve eşinin atletli göründüğü fotoğrafa yaptığı yorum sorulan Deniz Akkaya, konuyla ilgili ilk kez konuşarak bir anlamda son noktayı da koymuş oldu. Akkaya paylaşımıyla ilgili olarak "O fotoğraf bir arkadaşımın sitesinde de paylaştığı bir kareydi ve benim yaptığım tek şey fotoğrafın altına bir Şebnem Ferah şarkı sözü yazmak oldu. Bence o görüntünün travmatik bir tarafı vardı ve o karede bir ironi yapıldığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

GÜLSE BİRSEL'E ÖVGÜ

Arif V 216 filmiyle birlikte gündemden inmeyen Cem Yılmaz'la 15 yıl önce verdiği cesur pozlarını hatırlatan muhabirlere samimi bir şekilde konuşan Deniz Akkaya, "O kareleri Gülse Birsel'in başında olduğu bir dergiye vermiştik. Ne kadar başarılı bir kadın olduğunu üzerinden 15 yıl geçmiş olmasına rağmen halen konuşulmasından anlıyoruz" yorumunu yaptı.


"BUGÜN OLSA YİNE VERİRİM"

Muhabirlerin, "Yeniden aynı pozu verir misiniz?" sorusunaysa; "Bugün de olsa aynı pozu veririm, neden içimize mi kapanıyoruz? Geriye mi gidiyoruz? Tabi ki yine veririm" şeklinde yanıtladı.

"BÖYLE BİR AŞK YOK"

O dönem sevgili olmadıklarının da altını çizen Akkaya, "15 yıldır bu soruyu soruyorsunuz, böyle bir aşk yok" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Şebnem Ferah Deniz Akkaya Cem Yılmaz Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (91)

çadır:

RESİMDEKİ POZDA CEM YILMAZ ÇADIRI KURMUŞ :D :D

70
2
yanıtYanıtla
Sen olsan:

Sen olsan kurmazmıydın:)

yanıt30
yanıt4
lazoğlu:

ne vermiş neyi vermüş ya anlamadum

42
11
yanıtYanıtla
Arap:

Sen boş ver lazoğlu yorma kafanı böyle işlere :)

yanıt0
yanıt1
BekirX:

Günaha pişmanlık bile duyamamak ne büyük acizlik. . . Rabbim cümlemizin hidayetini kolaylaştırsın. . .

34
7
yanıtYanıtla
AKKAYA:

Cennet uzuz değil Cehennemde manasız değildir Ahlakızlar için yaşasın Cehennem

34
5
yanıtYanıtla
Izmirliii:

Ne kadar haci hoca varsa resimi iyice incelemiş sonra ALLAHHH var yazmiş

23
15
yanıtYanıtla
KEMAL:

Basmı dedin anlamadık

yanıt5
yanıt2
angarali:

lan ne kadar kalbiniz bozuk kadun poz vericek mis ya la

33
5
yanıtYanıtla
KOZANLI:

Insanda iman ALLAH korkusu olmaz ar damari olmazsa boyle olur işte

33
4
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title