Haberler

Deneyimsel Pazarlama Neyi, Nasıl Satar?

Neden bir anda deneyimi bu kadar fazla konuşur olduk?

Kasım sayısının öne çıkan diğer konuları:

Türkiye'de dördüncü operatörü olarak lanse edilen Lifecell'e ve ilk reklam filmine dair merak edilenleri konuşmak üzere Turkcell ve Rafineri'den isimlerle bir araya geldik.

Ogilvy & Mather Türkiye'de yaşanan "bayrak değişimi"nin ardından, 17 yıl sonra ajanstan ayrılan Aytül Özkan ve onun görevini devralan Emine Çubukçu ile bu değişim, yeni planlar ve endüstride kadın yönetici olmak üzerine konuştuk.

Endüstriye yeni bir soluk ve Türkiye MICE sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getirmeyi hedefleyen Türkiye Etkinlik, Toplantı ve Kongre Sektörü Yöneticileri Derneği'nin (TETKİD) yönetim kurulunun üyeleriyle görüştük.

Bu yılki MMA Forum İstanbul'da konuşan Alpha.One CEO'su Coen Olde Olthof, nörobilimin pazarlama için ne lütuflar sunduğunu ve mobilin buna katkılarını anlattı.

Konforlu ve sakin bir ofis… Şehrin merkezinde, gürültüden uzak, yeşilin içinde bir ajans… Bu ay reklamcılık endüstrisinden 360 derece hizmet sunan Skala Medya'yı ziyaret ettik.

Her ay sektörün deneyimli isimlerinin, ayın öne çıkan kampanyalarını yorumladığı "Sektör Yorumu"da bu ay söz, Deichmann Türkiye Pazarlama Direktörü Özenç Doğan ve Project House Health Kreatif Direktörü Kağan Batır'da.

Türk mutfağının ünlü lezzetleri şimdi Burcu Çelenoğlu Aydın ve Anıl Aydın'ın ortak lezzet girişimi Mini Türk Mutfağı'nda. Detaylar Keşif sayfamızda…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title