Haberler

Deneme Sınavlarında Özel Kardelen Koleji Başarısı

Özel Kardelen Koleji öğrencileri Coşku Yayınları tarafından Türkiye genelinde yapılan deneme sınavlarında Türkiye ve Nevşehir dereceleri elde etti.

Özel Kardelen Koleji öğrencileri Coşku Yayınları tarafından Türkiye genelinde yapılan deneme sınavlarında Türkiye ve Nevşehir dereceleri elde etti.

Özel Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı yaptığı açıklamada, Coşku Yayınları tarafından yapılan Türkiye geneli deneme sınavlarında okul öğrencilerinin Türkiye ve Nevşehir dereceleri alarak büyük bir başarıya daha imza attığını söyledi. Saygılı, " Özel Kardelen Koleji öğrencileri Coşku yayınları tarafından yapılan Türkiye geneli deneme sınavlarında öğrencilerimiz büyük bir başarıya daha imza attı. 19 bin 261 öğrencinin katıldığı 5. sınıflar deneme sınavında bir öğrencimiz Türkiye birincisi, bir öğrencimiz Türkiye ikincisi olurken, Nevşehir il birinciliği, il üçüncülüğü, il beşinciliği ve il altıncılığı elde ettiler. Türkiye genelinde ilk 100'de 14 öğrencimiz yer almıştır. 20 bin 71 kişinin katıldığı 6. sınıflar deneme sınavında Türkiye genelinde ilk 100'de 11 öğrencimiz yer almıştır. Yine 20 Bin 167 öğrencinin katılmış olduğu 7. sınıflar Türkiye geneli deneme sınavında Nevşehir birincisi, dördüncüsü, onuncusu Kardelen Koleji öğrencileri elde etmiştir. 7. sınıflarda ise ilk 100'de 8 öğrencimiz yer almıştır.

Coşkun yayınları tarafından yapılan Türkiye geneli deneme sınavında 29 bin 544 öğrencinin katıldığı deneme sınavında ise Nevşehir 8 ve 9. su Kardelen Koleji öğrencileri olurken ilk 100'de ise 3 öğrencimiz yer almıştır. Özel Kardelen Koleji olarak Türkiye ve Nevşehir dereceleri elde eden öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrenci velilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title