Haberler

Demokrat Avukatlar Grubundan, CHP Adayı Billor'a Destek

CHP Adana milletvekili adayı Zeynep Canan Billor'a Demokrat Avukatlar grubunun destek verdiği belirtildi.

CHP Adana milletvekili adayı Zeynep Canan Billor'a Demokrat Avukatlar grubunun destek verdiği belirtildi.

CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Hukukçular Derneği Başkanı Muhittin Gönderen ile Demokrat Avukatlar grubu Başkanı Faruk Ulaş önderliğinde Hukukçular Derneğinde gerçekleştirilen toplantıya CHP milletvekili adayları Zeynep Canan Billor, Ali Demirçalı, Orhan Toklu ve Mehmet Salıcı ile CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar katıldı.

Billor, toplantıda, CHP iktidarını gerçekleştirerek Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapacaklarını belirtti. Yargının ne kadar sorunları olduğunu iyi bildiklerini ifade eden Billor, hukukun üstünlüğünü sağlamak ve yargının siyasallaşmasını önlemenin en önemli hedefleri olduğunu bildirdi.

Billor, CHP il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Adana'nın tüm köy ve mahallelerini tek tek dolaştıklarını, ziyaretlerinde halkın çok büyük sıkıntı içinde olduğunu tespit ettiklerini belirtti.

Adana'da fabrikaların kapanması sonucunda çok sayıda kişinin işsiz kaldığını anlatan Billor, "İşçilerin de geleceklerine güvenle bakamadıklarını görüyoruz. Biz CHP olarak hem Aile Sigortasını getirdiğimiz de her aileye 600 milyon maaş getirmeyi, taşeronlaşması da kaldırmayı hedefliyoruz. Çabalarımız bu doğrultuda. 12 Haziran'da çok iyi sonuç alacağımıza inanıyor ve bu doğrultuda çaba gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Hukukçular Derneği Başkanı Faruk Ulaş'ın, CHP'nin demokrasi, cumhuriyet ve laiklik ile hiçbir sorunu olmadığını belirterek, "Enflasyon düşer kalkar, ithalat düşer kalkar, doş politika değişir ama düzen devam eder, bu yüzden şimdi CHP'ye oy vermeli, çünkü CHP'nin devletle sorunu yok. Devleti kurtarmak zorundayız" diyerek CHP'ye destek vereceklerini açıkladığı bildirildi.

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title