Haberler

Demokrasi Şehitleri İçin Dua Yapılacak

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 18 Temmuz Pazartesi günü Organize Sanayi Merkez Camii’nde demokrasi şehitleri için dua yapılacağını açıkladı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 18 Temmuz Pazartesi günü Organize Sanayi Merkez Camii'nde demokrasi şehitleri için dua yapılacağını açıkladı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "15 Temmuz 2016 Cuma günü, milletimizin huzurunu, birliğini, beraberliğini, ve bütünlüğünü bozmak, millet iradesiyle seçilmiş bulunan Türkiye Cumhuriyetinin 65. hükümetini ortadan kaldırmak, demokrasimizi, hukuk devletini ve anayasamızı ihlal etmek maksadıyla, hain FETÖ Terör örgütü tarafından bir darbe girişiminde bulunulmuştur" dedi.

Nursaçan, "Milli iradenin ortadan kaldırılmasına yönelik yapılan bu darbe girişimini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Bu hain eller ve karanlık odaklar karşısında, büyük bir kararlılık, feraset, basiret ve cesaret örneği sergileyen, tam bir irade ile milli iradeye sahip çıkan ve canını feda eden aziz " Demokrasi Şehitlerimiz " için, 18.07.2016 Pazartesi günü öğle namazında Kayseri Organize Sanayi Merkez Camiinde bir araya gelinecek olup, namaz sonrası Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Necmettin NURSAÇAN Hocamız tarafından dua yapılacaktır.

Tüm Kayserili hemşerilerimizi, sanayicilerimizi ve çalışanlarını, kamu kurum - kuruluş ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini ve çalışanlarını, aziz " Demokrasi Şehitlerimiz " için yapılacak duaya bekliyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title