Haberler

Demokrasi Kahramanı Ailenin Mutlu Günü

Demokrasi kahramanı Esenlerli şehit Mehmet Şefik Şefkatlioğlu ile eşi gazi Vahide Şefkatlioğlu’nun evlatları Ömer Şefkatlioğlu, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun kız istediği nişan merasiminde evliliğe ilk adımı attı.

Demokrasi kahramanı Esenlerli şehit Mehmet Şefik Şefkatlioğlu ile eşi gazi Vahide Şefkatlioğlu'nun evlatları Ömer Şefkatlioğlu, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun kız istediği nişan merasiminde evliliğe ilk adımı attı.

15 Temmuz darbe girişiminde vatanını savunmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa çıkan Esenlerli Şefkatlioğlu ailesinde, baba Mehmet Şefik Şefkatlioğlu şehit, anne Vahide Şefkatlioğlu ise gazi olmuştu. Demokrasi kahramanı Şefkatlioğlu ailesi, özel bir gün için bir araya geldi.

Başkan Göksu ilk kez kız istedi

Vatan ve millet uğruna canını ortaya koyan Şefkatlioğlu ailesinin en büyük çocuğu Ömer Şefkatlioğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun katıldığı nişan merasiminde evliliğe ilk adımı attı. Başkan Göksu, "Bu aile 15 Temmuz'da hem şehitliğin hem de gaziliğin tadını almış bir aile. Bugün de, bu güzel ailenin mutlu gününe şahitlik ediyoruz" diyerek, ilk kez kız istedi. Göksu, genç çiftin nişan kurdelesini kestikten sonra yuvalarının hayırlı ve bereketli olması temennilerini iletti.

Gazi anneye gül buketi

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan eşi Mehmet Şefik Şefkatlioğlu ile birlikte havaalanına yürüyen Vahide Şefkatlioğlu, gazi olmuş ve uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Geçirdiği operasyonlar sonrası ayağı kesilmek zorunda kalan anne Şefkatlioğlu, nişan törenine tekerlekli sandalye ile katıldı. Gülleri çok seven Vahide Şefkatlioğlu'na hastanede yattığı sürede her gün gül gönderen Başkan Göksu, nişan merasiminde de Vahide Hanım'a gül buketi hediye etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Tevfik Esenler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
title