Haberler

Demirtaş'ın Cezevinde Bestelediği Şarkıyı Kızları Çaldı, Eşi Söyledi

Güncelleme:

Demirtaş'ın cezaevinde yazıp bestelediği şarkıyı kızları çaldı, eşi söyledi. Başak Demirtaş şarkıyı telefondan eşine dinleterek sürpriz yaptı.

Demirtaş'ın cezaevinde yazıp bestelediği şarkıyı kızları ve eşi gitar, keman ve bağlama ile çalıp söyledi. Başak Demirtaş şarkıyı telefondan eşine dinletti.

KIZLARI SELAHHATİN DEMİRTAŞ'A SÜRPRİZ YAPTI

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın bir süre önce yazıp bestelediği, "Korkma" adlı şarkısını, bu kez eşi Başak Demirtaş ile kızları Delal ve Dılda çalıp söyleyerek klip hazırladı. Diyarbakır'daki evlerinde hazırlanan klipte, Selahattin Demirtaş'ın kızı Delal keman, küçük kızı Dılda gitar çalarken, müzik öğretmenleri de bağlamayla eşlik etti.

Demirtaş'ın Cezevinde Bestelediği Şarkıyı Kızları Çaldı, Eşi Söyledi

BAŞAK DEMİRTAŞ TELEFONLA EŞİNE DİNLETTİ

Başak Demirtaş, bu sırada telefon ile cezaevinden arayan eşi Selahattin Demirtaş'a da şarkıyı dinletti.

Demirtaş'ın Cezaevinde Bestelediği Şarkıyı Kızları Çaldı ,Eşi Telefonda Sürpriz Yaptı

Başak Demirtaş, klibi sosyal medya hesabından, "Hep Selo Başkan mı söyleyecek? Bu sefer de sürpriz yaptık, 'biz söyleyelim' dedik. Sizce nasıl oldu?" mesajı ile paylaştı. Demirtaş'ın sosyal medya hesabından da, "Dün c.evinden evimi aradığımda, kızlarım bana çok güzel bir sürpriz yaptılar. Çok da güzel çalıp söylediler. Göremedim, ama eminim muhteşemler" şeklinde mesaj atıldı.

Demirtaş'ın Cezaevinde Bestelediği Şarkıyı Kızları Çaldı ,Eşi Telefonda Sürpriz Yaptı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Başak Demirtaş Cep Telefonu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title