Haberler

Demirtaş’a 4 Park Birden

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, Demirtaş'a 4 Park Birden Kazandırdı.

Osmangazi belediyesi, demirtaş'a 4 park birden kazandırdı. Yeni parklarla birlikte iki yıl içinde açılan park sayısını 40'a yükselten Osmangazi Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu bir yaşam sürmesi için sosyal yaşam alanlarını zenginleştirme çalışmalarında hız kesmiyor.

Yaz aylarının kendini göstermesiyle birlikte ilçede birbiri ardına hayata geçirdiği parklarla çocukların yüzünü güldüren Osmangazi Belediyesi, Demirtaş'ta yapımı tamamlanan dört yeni parkı renkli bir törenle hizmete açtı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, Ak Parti Milletvekili adaylarından Cemile Yiğit ve Hüseyin Şahin'in yanı sıra muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cazibe Merkezi Olacak

Renkli görüntülerin yaşandığı tören, halk oyunları ekibinin muhteşem gösterisiyle başladı. "Hizmetlerimizle Demirtaş'ın çehresini değiştiriyoruz" diyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Modern şehirciliğin yansıyan yüzünü artık Demirtaş'ta görmek mümkün" dedi. Park hizmetleriyle sıkışık bölgelere nefes aldırdıklarını söyleyen Dündar "Demirtaş, Osmangazi sınırlarına katıldığından bu yana bölge, Bursa'ya yakışan kentlilik ruhunu taşıyan yeni hizmetlerle tanıştı. Parkların yanı sıra, çok yakında temelini atacağımız Demirtaş Yüzme Havuzu ile de bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılamış olacağız" dedi.

Demirtaş'ın meydanına da çok yakında kavuşacağını vurgulayan Başkan Mustafa Dündar, bölgeye yapılacak Trap ve Atıcılık Tesisi ile de Demirtaş'ın farklı kesimlerden ilgi gören bir cazibe merkezine dönüşeceğini söyledi.

"Gelecek nesiller için hizmet üretiyoruz" diyen Dündar, açılış töreninin ardından çocuklara fidan dağıttı.

Parkta yer alan fitness aletlerini de deneyen Başkan Dündar, parkların tüm bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Toplam alanı 4 bin 50 metrekareyi bulan parklar Sakarya, Barbaros Mahallesi ve Dumlupınar Mahallelerinde yer alıyor. Yeşil alanlarıyla dikkat çeken parklarda fitness aletleri, oyun ve oturma grupları bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title