Haberler

Demirören: Lider Olacağım

Demirören, "Yeni Dönemde Beşiktaş'a Başkan Değil, Camianın Lideri Olacağını" Söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün 31 Ocak Pazar günü yapılacak kongresinde de aday olan, mevcut başkanı Yıldırım Demirören, kongre üyeleriyle bir araya geldi.

Demirören, Hilton Oteli'nde gerçekleştirilen kokteylde, üyelerle projelerini anlattı. Çok sayıda kongre üyesinin katıldığı kokteylde, birçok konuda mesajlar veren Demirören, ''yeni dönemde Beşiktaş Kulübü'ne başkan değil, camianın lideri olacağını'' söyledi.

Demirören, ''Başkan olmayacağım, lider olacağım, çünkü bu camiayı birleştireceğim'' dedi.

Demirören, doğru yolda ilerlerken yanlışlar yaptıklarını ifade ederek, ''Çalışan insan yanlış yapar. Hep Beşiktaş'a bir şeyler katmak için mücadele verdik. Beşiktaş bizim kalbimiz. Beşiktaş değerlerini yıpratmadan seçim sürecini götürdük, ama siyaset yapar gibi Beşiktaş başkanlığına gelmek istiyorlar'' diye konuştu.

Demirören, kulüpte başkanlığın bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, ''Şeref için, onur için gelinir'' dedi. Kimsenin Beşiktaş Başkanı'na hakaret edemeyeceğini kaydeden Demirören, şunları söyledi:

''Biz onlar gibi değiliz. 3 tane projem var. Beşiktaş'ı küçültmem, Beşiktaş'ı büyütürüm. Beşiktaş duruşu, küçültmek değil, sahip çıkarak en iyi yerlere getirmektir. Hataları hepimiz yaptık. Bu tribünlerde küfür bitecek. Ben de küfürden dolayı bırakmayacağım. Kulüp profesyonelleşecek. İstişare konseyleri kuracağız. Üçüncü projemiz de stat olacak. Stadı seçim vaadi olarak söylemiyorum. Şimdi bu konuda bizi eleştirilenler, 3 yıl niye bize yardımcı olmadılar. Bu kongre Beşiktaş Kulübü kongre üyelerinin kongresidir, küfür edenlerin değil. 31 Ocak'ta gelip oylarınızı atacaksınız, ama kazanan rakibimiz olursa, siz yine onun da arkasında duracaksınız.''

Başkan Yıldırım Demirören, kokteylde adeta gövde gösterisi yaptı. Çok sayıda üye toplantıya katılırken, Yıldırım Demirören, kokteyle eşi Revna Demirören ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

Kongre üyelerinin ilgisi karşısında mutlu olan Demirören, esprilerle konuşmasını süsledi.

Salonun arka tarafına yerleştirilen bir orkestra Beşiktaş marşları çalarken, üyeler ''Yıldırım Demirören, yetmez'', ''Yıldırım Demirören yanındayız'' tezahüratlarıyla Demirören'e destek verdi.

Demirören, konuşmasının ardından, yeni dönem için yönetim kurulu listesine aldığı isimleri tek tek sahneye çağırdı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title